Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'dan Çaykara'ya Ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım 14 Eylül 2023 Perşembe Günü Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım 14 Eylül 2023 Perşembe Günü Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Aziz Yıldırım Çaykara ziyaretinin ilk bölümünde Çaykara Kaymakamlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Yıldırım’’ın Çaykara ziyaretinde Trabzon İl Jandarma Alay Komutan Vekili J. Kd. Albay Beytullah Gelir,Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esentürk katılırken Çaykara Kaymakamlığı girişinde Of Kaymakamı ve Çaykara Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Daire Amirleri ve Kaymakamlık Personeli karşıladı.

Ziyaret esnasında Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri tarafından Vali Yıldırım’a çiçek takdimi gerçekleştirilirken Vali Yıldırım da öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında başarılar diledi.

Vali Aziz Yıldırım Kaymakamlık binası girişinde resmi işlemler için bekleyen vatandaşlar ile sohbet etti.

Daha sonra Kaymakamlık makamına geöçen Vali Aziz Yıldırım burada Kurum ve Daire Amirleri ile bir toplantı gerçekleştirerek hem tanıştı hem de Kurumlar ile ilgili talep ve dilekleri dinleyerek tavsiyelerde bulundu.

Vali Aziz Yıldırım daha sonra Çaykara Belediyesine geçti.Vali Yıldırım’ın Çaykara Belediyesi girişinde Çaykara Belediye Personeli tarafından kapıda karşılandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makam odasında ziyaret eden Vali Yıldırım,Başkan Tok ile bir süre sohbet ederek İlçede devam eden çalışmalar,talepler ile ilgili Genel bir değerlendirme çalışması gerçekleştirdi.



İlginizi Çekebilir