Çaykara Fatma Hemşiresine Ağlıyor

Çaykara Fatma Hemşiresine Ağlıyor

Çaykara´lı Hemşire Fatma Sevim(Takaoğlu) Trabzon´da Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Genç Yaşta Hayata Veda Etti.

TRABZON´DA ÇAYKARA´LI HEMŞİRENİN ACI SONU

Trabzon Ortahisar Fatih Mahallesinde meydana gelen kaza sonucu Çaykaralı Hemşire Fatma Sevim(Takaoğlu)  hayatını kaybetti.

Çaykara Zeleka(Taşören) Mahallesinden olup Uzun seneler görev yaptığı 3.İcra Müdürlüğünden Emekli Olan Yakup Takaoğlu´nun Kızı Fatma Sevim(Takaoğlu) Trabzon´da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Sabah saat 09.20´de Yavuz Selim Bulvarından Karşıyaka kavşağına doğru seyreden H.R.S.´nin kullandığı 61 D 1379 Plakalı Midibüs diğer araçların kırmızı ışıkta durmasına rağmen kendisi kırmızı ışıkta durmayarak aşırı hızlı bir şekilde  ışık ihlali yaparak geçmeye çalışırken, karşıdan karşıya geçiş hakkı kendisinde bulunan Fatma Sevim(Takaoğlu)´na hızla vurdu.

5 Metre Midibüsün altında sürüklenen Fatma Sevim(Takaoğlu) olay yerinde ağır bir şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan Ambülans ile Trabzon Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Fatma Sevim(Takaoğlu) ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak  genç yaşta hayatını kaybetti. Kazayı öğrenen arkadaşları hastaneye akın ederken, Sevim ailesine de acı haber bildirildi.

GERİDE KALAN 4 ÇOCUK

Trabzon Toplum Sağlığı Merkezinde Hemşire olarak çalıştığı öğrenilen 40 yaşında gençliğinin baharında hayata veda eden Fatma Sevim(Takaoğlu)´nun evli olduğu ve 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Çocuklarını en büyüğünün 16 yaşında diğer çocuklarının 14, 10 yaşında olduğu öğrenilen Fatma Hemşirenin en küçük çocuğu ise henüz 8 aylık.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Çaykara Gündem Ailesi olarak talihsiz bir kaza sonucunda hayatının baharında genç yaşta aramızdan ayrılan Hemşiremiz Fatma Sevim(Takaoğlu)´na Allah´tan Rahmet Kederli ailesine ve de tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Fatma Sevim (Takaoğlu)´nun cenazesi 24.12.2016 Cumartesi günü Trabzon Gülbahar Hatun Camii´nde öğle namazı müteakip kılınacak namazın ardından evli olduğu Akçaabat-Akçakale mahallesinde toprağa verilecek.



İlginizi Çekebilir