Trabzon´da Farklı Bir Mekan Bikka Cafe

Trabzon´da Farklı Bir Mekan Bikka Cafe

Çaykara´lı İş Adamları Barış Ve İsmail Öztürk Tarafından Trabzon´da Kalkınma Mahallesinde Bikka Cafe Açıldı

TRABZON´DA FARKLI BİR MEKAN BİKKA CAFE

Çaykara Uzungöllü İş Adamlarımızdan İsmail, Barış Öztürk Kardeşler tarafından Trabzon´da  yeni bir İş Yeri Açıldı.Kalkınma Mahallesi Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastahanesi  yolu üzerinde açılan Bikka Cafe´nin açılış töreni 24 Eylül 2016 Cumartesi Günü gerçekleştirildi.

Uzungöllü Mimar Yavuz İnan tarafından tasarım,dekorasyon ve yapımı gerçekleştirilen Bikka Cafe´nin muhteşem görüntüsü herkesi kendisine hayran bıraktı.

/resimler/2016-9/26/1551295602661.jpg

Bikka Kafe´nin açılış töreninde Trabzon Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu,Trabzon Valimiz Yücel Yavuz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç Beşikdüzü ve Şalpazarı İlçelerimizde meydana gelen sel felaketinden dolayı afet bölgesinde bulunmaları sebebi ile açılışa katılamadılar.Ayrıca Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İl dışında bulunmaları sebebi ile açılışa katılamadı.,

/resimler/2016-9/26/1511415087631.jpg

Açılış Törenine Trabzonspor´lu Eski Futbolculardan Tayfun Cora ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Törenin açış konuşmasını yapan Bikka Cafe Müdürü Barış Öztürk Trabzon´da Kahveyi keyifli bir hale getirebilmek ve de kahvenin keyifli bir ortamda içilmesini sağlayabilmek amacı ile her türlü ayrıntı hesaplanarak ve de kaliteden asla ödün vermeyerek böylesine mükemmel bir tesisi Trabzon Halkımızın hizmetine açmış olmaktan büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Hizmette kaliteden asla ödün vermeyeceklerini ifade eden Müdür Barış Öztürk Tecrübeli elemanları,zengin mutfakları ve de kahvenin her türlüsünü müşterilerinin hizmetine sunacakları zengin menüleri ile  kısa bir süre içerisinde Trabzon´da örnek olarak gösterilercek bir işletme olacaklarını bu konuda çok iddialı olduklarını ifade etti.

/resimler/2016-9/26/1512480713502.jpg

Daha sonra İşletme sahiplerinin Babası Ahmet Öztürk,Trabzonsporlu Eski Futbolcu Tayfun Cora ve İşletme Müdürü Barış Öztürk tarafından tesisin açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış Töreninin ardından ise açılışa katılan davetliler görsel efektler ile muhteşem bir şekilde hazırlanan Bikka Cafe´yi gezdiler.

Kalkınma Mahallemizin ve de Trabzonumuzun yeni yüzü Bikka Cafe´yi Çaykara Gündem Ailesi olarak tebrik ediyor,başladığı çizgiden ödün vermeyerek senelerce Trabzonumuza hizmet vermesini temenni ediyoruz.

   YAVUZ İNAN FARKI

Sevgili Yavuz İnan Kardeşimizi tanıyan tanır ama bizler birkaç cümle ile sizlere Sevgili Yavuz İnan´dan söz etmek isteriz.Sevgili Yavuz Uzungöl´de İnan Kardeşler Sahibi Sevgili Hilmi İnan Abimizin Küçük Oğlu.Mimarlık Fakültesi Mezunu Sevgili Yavuz.

İşini adam gibi yapmaya çalışan idealist bir Mimar Sevgili Yavuz.Yaptığı her işe mutlaka kalite kavramını katmaya çalışan ve de yaptığı her işi bir Mimar olarak değil de sanki kendi işi imiş gibi itina ile yapan Örnek bir Mimar Sevgili Yavuz.

/resimler/2016-9/26/1515363373059.jpg

Uzungöl´de İşini yaptığı her işletmede Sevgili Yavuz İnan Farkını görmemiz mümkün.Örneğin son yaptığı Keleş Home Otel.A´dan Z´ye her şeyi ile Sevgili Yavuz İnan´a ait.Ve de Uzungöl´ü ziyarete gelen herkes Sevgili Yavuz İnan´ın Mimari Zekasına bayılıyor ve de bu otellerde konaklamak istiyor.

Bikka Cafe Sevgili Yavuz İnan Kardeşimizin Turizme kazandırdığı son çalışması Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Fırsatınız olursa mutlaka görmenizi tavsiye ederim.Geniş ve Ferah mekanı,muhteşem görsel efektleri, ve de insana dinlendiren huzur veren dekorasyonu ile bambaşka bir mekan olmuş Bikka Cafe.İşin içerisine bir de Sevgili Yavuz İnan Kardeşimizin Mimari Zekası girince Trabzon´da Örnek bir tesis olup çıkmış ortaya Bikka Cafe?



İlginizi Çekebilir