Trabzon'da Bakan Yardımcısından Öğrencilere Moral Motivasyon Desteği

Trabzon

Trabzon'da Bakan Yardımcısından Öğrencilere Moral Motivasyon Desteği

İçişleri Bakanı Bakan Yardımcılarından Sabri Erdil,Trabzon’un Çaykara İlçesinde ETÜT çalışması gerçekleştiren Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL öğrencileri ile ETÜT çalışmasında bir araya gelerek öğrencilere moral motivasyon desteği sağladı.

28 Mart 2024 Perşembe akşamı Çaykara  Şehit Ahmet Çamur AİHL ETÜT Salonunda  gerçekleştirilen öğrenci buluşmasına  İçişleri Bakan Yardımcılarından Prof. Dr. Sabri Erdil,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Bakan Yardımcısı Erdil,Kaymakam Erbek ve Başkan Tok ilk olarak öğretmen odasında öğretmenler ile bir araya gelerek öğretmenler ile sohbet gerçekleştirdiler ve öğrenciler için verilen emeklerden dolayı öğretmenlere teşekkür ettiler.

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil,Çaykara İlçesinin tarihin her döneminde örnek ve farklı bir eğitim öğretim ilçesi olduğunu,kendisinin Dernekpazarı İlçesinden olduğunu ve okul yıllarının Çaykara İlçesinde geçtiğini,bu bakımdan Çaykara İlçesinde eğitime ne kadar değer verildiğini çok iyi bildiğini ifade etti.

Çaykara İlçesinde haftanın yedi günü  sabahın ilk saatlerinden başlayarak gece yarılarına kadar  normal ders saatlerinin yanı sıra öğretmenler tarafından gerçekleştirilen kurs ve ETÜT çalışmaları ile öğrencilerin geleceğe hazırlandığını ifade eden Bakan Yardımcısı Erdil,başta Kaymakam Gürdal Erbek,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen herkese öğrencilere verilen emeklerden dolayı teşekkür etti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil yönetici ve öğretmenler tarafından öğrenciler için verilen bu büyük emeklerin karşılığı olarak öğrencilerin de çok çalışarak ve öğretmenlerinin tavsiyelerini dinleyerek geleceğe hazırlanmalarını,hayallerindeki Üniversiteleri kazanarak Ülkeye faydalı birer insan olmalarını,geleceğin Vallerinin ,Kaymakamlarının ve Selçuk Bayraktar’larının bu salonlardan çıkacağını ifade ederek öğrenciler ile gurur duyduğunu ve başarı dileklerini ifade etti.

Çaykara Belediye başkanı Hanefi Tok ise Moral Motivasyon etkinliğinde gerçekleştirdiği konuşmasında Belediye Başkanı olarak göreve seçilmesi durumunda Çaykara İlçesinde öğrenim görüp Üniversiteyi kazanan her öğrenciye Burs vereceğinin sözünü öğrencilere verdi.

Başkan Tok’un bu müjdeli haberi öğrenciler tarafından sevinç ile karşılandı.

 

 



İlginizi Çekebilir