Trabzon'da Belediye Başkanından Çaykara İlçesine Bir Kamyon Meyve Fidanı

Trabzon

Trabzon'da Belediye Başkanından Çaykara İlçesine Bir Kamyon Meyve Fidanı Dağıtımı Gerçekleştirildi

Trabzon’da Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara Halkına bir kamyon meyve fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

7 Mayıs 2024 Salı Günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara’lı İş İnsanı İbrahim  Öztürk’ün katkıları ile Çaykara İlçesine getirilen bikr kamyon meyve fidanı Çaykara’lı üretici ile buluşturuldu.

Vatandaşların çok yoğun bir ilgi gösterdikleri meyve fidanı dağıtımı etkinliğinde erik,elma,armut ,Trabzon hurması ,Yeni dünya ,Limon,Portakaldan oluşan 5000 adet meyve fidanı yaklaşık 2 saat gibi kısa bir sürede dağıtılarak vatandaşlar ile buluşturuldu.

Çaykara İlçesinin meyve bakımından çok zengin bir İlçe olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,gerçekleştirilen bu etkinlik ile bir yandan geçmişte yaşatılan,günümüzde ise unurtulmaya yüz tutmuş olan Çaykara İlçesinin Geleneksel meyvelerini yeniden Çaykara İlçesine kazandırmayı bir yandan ise limon gibi,Trabzon Hurması gibi,portakal gibi yeni meyve türlerini de Çaykara İlçesine kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen çalışmanın Çaykara’lı İş insanı İbrahim  Öztürk’ün katkı ve destekleri ile yapıldığını anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İş Adamı Öztürk’e katkılarından dolayı teşekkür etti ve Çaykara insanının gerçekleştirilen etkinliğe olan yoğun katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



İlginizi Çekebilir