Trabzon'da Çaykara'lı Örnek Muhtar

Trabzon

Trabzon Ortahisar Muhtarı Çaykara’lı hemşerimiz Süleyman Kara başarılı çalışmaları ile takdir ediliyor.

Trabzon Ortahisar Belediyesi kurulmadan önce göreve başlayan ve 2009 yılında kazanmış olduğu Muhtarlık görevini  13 yıldan bu yana yürüten Muhtar Süleyman Kara Mahallesinde çok takdir edilen ve sevilen bir kişi olarak biliniyor. Mahallenin tüm sorunları ile yakından ilgilenen ve kimin ne ihtiyacı olan varsa  bilen, mahallenin hastasını, sakatını, ihtiyaçlısını bilen bir Muhtar olarak tanınıyor. Tüm bu ihtiyaçlıların giderlerini nereden karşılaşacağını tespit eden ve kendi elleri ile sahiplerine teslim eden bir Muhtar Süleyman Kara. Her Ramazan olduğu gibi bu yılda Ramazan kolilerini evlerine teslim eden ve kışın ise ihtiyaç sahibi vatandaşların kömürlerini temin ediyor Muhtar Kara.

SÜLEYMAN KARA KİMDİR?

1963 Yılında Çaykara Eğridere Mahallesinde doğdu. Lise mezunu.43 yıldır ticaretle uğraşıyor. 2009 yılı Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Ortahisar Mahallesi Muhtarlığına seçildi. 13 yıldır Ortahisar Mahallesi halkına ve mahallemize hizmet etmek için büyük bir özveri ile çalışıyor,

Muhtar  Süleyman Kara bizlere şu anki duygularını şu şekilde ifade ediyor.

Ortahisar İlçemizin Çaykaralı olan tek muhtarı olmanın gururunu yaşıyorum. Yüce Allah iyilik yapmayı her kuluna nasip etmez. Benim bu kutsal görevi yapmamı kaderime yazarak insanlara yardım, Mahallem hizmet etmek ve halkımın hayır dualarını almam bana büyük bir keyif ve zevk vermektedir. Muhtarlık görevi tamamı ile bir gönül işi olup hiç bir karşılık beklemeden yapılan ulvi bir görevdir. Bende şahsen 13 yıldır bu görevi büyük bir onur ve şerefle yapıyorum.

 



Anahtar Kelimeler: Trabzon' Çaykara' Örnek Muhtar

İlginizi Çekebilir