Trabzon'da Doktorlar ve Hastalar Hamsi Şöleninde Buluştu

Trabzon

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Doktorları ve personeli ile hastanede tedavi gören hastalar gerçekleştirilen Hamsi organizasyonunda bir araya geldiler.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Doktorları ve personeli ile hastanede tedavi gören hastalar  gerçekleştirilen Hamsi organizasyonunda bir araya geldiler.

Hastanede tedavi gören hastalar için moral motivasyon desteği amaçlı olarak gerçekleştirilen Hamsi Şölenine Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi Baş Hekimi ve Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Baş Hekim Vekili Dr. Ahmet Peker ile hastane personeli ve hastanede tedavi gören hastalar katıldılar.

Hastane bahçesinde açık havada gerçekleştirilen organizasyonda Hastane personeli tarafından pişirilen hamsiler hastalara ikram edilirken ayrıca hastane personeli  hastalar ile yakından ilgilenerek ve sohbet ederek hastalara moral motivasyon desteği sağladılar.

Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Peker,Ataköy Devlet Hastanesi olarak Hastanede tedavi gören hastaların tedavilerinin yanı sıra moral motivasyon desteğine de çok büyük önem verdiklerini bu sebeple Hastane Yönetimi olarak belirli periyotlar ile hastalara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlik ve organizasyonlar ile hastalara moral motivasyon desteği sağladıklarını bu tür sosyal etkinlik ve organizasyonların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir