Trabzon'da İlçe Müftülüğünden Deprem Şehitlerini Anma Gençlik Buluşması Etkinliği

Trabzon

Trabzon'da Çaykara İlçe Müftülüğünden Deprem Şehitlerini Anma Gençlik Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi.

Trabzon Çaykara İlçe Müftülüğünün Organizasyonu ile Deprem Şehitlerini Anma Gençlik Buluşması Organizasyonu gerçekleştirildi.

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş Elbistan Merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Deprem felaketinin 1. Yıl dönümü dolayısı ile gerçekleştirilen Anma Programı 6 Şubat 2024 Salı Sabahı Çaykara Merkez  Camiinde gerçekleştirildi.

Anma Programına Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Çaykara Öğrenci Yurtlarında konaklayan öğrenciler katıldılar.

Anma Programında Çaykara Merkez Camii Müezzini Hakan Toprak tarafından Yasin ve Dua okunurken,Çaykara Müftülüğü Vaazı Mecit Anaçoğlu tarafından Dini Sohbet ve Çaykara Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Yıldırım tarafından ise Tesbihat organizasyonu gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Anma programı sabah namazının birlikte kılınması ve birlikte gerçekleştirilen sabah kahvaltısı ile sona erdi.

Programın hazırlanmasından ve gösterilen örnek duyarlılıktan dolayı Çaykara Müftülüğü personeline teşekkür eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,bundan 1 sene önce Ülkemizin Arsın en büyük felaketini yaşadığını,ancak millet olarak el ele vererek gönül birliği yaparak bu felaketin yaralarını sarmaya çalıştığımızı,bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,Milletimize baş sağlığı dileklerini ilettiklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir