.Trabzon'da İlçe Protokolü İftarlarını Yurtta Kalan Öğrenciler İle Açtılar

.Trabzon

.Trabzon'da İlçe Protokolü İftarlarını Yurtta Kalan Öğrenciler İle Açtılar

Trabzon’da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ataköy Cevdet Sunay MTAL öğretmen ve öğrencileri ile İftar Organizasyonunda bir araya geldiler.

27 Mart 2024 Çarşamba akşamı ,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizasyonunda gerçekleştirilen iftar etkinliğine Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kd Bçvş. Osman Gün, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kaymakam Gürdal Erbek ve Belediye Başkanı Hanefi Tok,Protokol üyeleri ile birlikte ,İftar Organizasyonu öncesinde okulda çeşitli etkinliklere katıldı.Okulun 5D Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Erbek, öğrenciler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.Bayram öncesi ailelerinin yanlarına dönecek olan öğrencilerin ve ailelerinin bayramlarını ve Kadir gecelerini kutlayan Kaymakam Erbek,Bayramda ailelerinin yanına dönecek olan öğrencilerden ailelerine Çaykara İlçesinin selamlarını iletmelerini istedi.

Okul Kütüphanesinde Kitap  okuyan  öğrenciler ile de bir araya gelen Kaymakam Gürdal Erbek,hem öğrenciler ile birlikte kitap okudu hem de öğrenciler ile kitap okumanın önemi ve insan hayatı üzerindeki etkisi konulu keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Okul Bahçesinde Okul İdaresi tarafından yeni dikilen gül ve karanfil çiçeklerinin bakım çalışmaları ile de ilgilenen Kaymakam Gürdal Erbek, çiçeklerin ve karanfillerin büyümeye başladıklarını kısa bir süre içerisinde okulun bahçesinin Karanfil bahçesine döneceğini ifade etti.

Kaymakam Gürdal Erbek ve  Protokol Üyeleri daha sonra İftar Organizasyonunda öğrenciler ile bir araya geldiler.

 



İlginizi Çekebilir