Trabzon'da Kaymakam, ve Belediye Başkanı İftar Organizasyonunda Kurum ve Daire Amirleri İle Bir Araya Geldi

Trabzon

Trabzon'da Kaymakam,İftar Organizasyonunda Kurum ve Daire Amirleri İle Bir Araya Geldi

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek gerçekleştirmiş olduğu İftar Organizasyonunda Kurum ve Daire amirleri ile bir araya geldi.

15 Mart 2024 Cuma akşamı Çaykara Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen İftar Organizasyonuna Kaymakam Gürdal Erbek  ile birlikte Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eder Yusuf Yarar,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ile Kurum ve Daire Amirleri katıldılar.

Kaymakam Gürdal Erbek ve Belediye Başkanı Hanefi Tok iftardan önce tüm masaları tek tek dolaşarak katılımcılara hayırlı ramazanlar dileklerini ilettiler ve programa katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen İftar Organizasyonunda oruçlar Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından gerçekleştirilen duanın ardından hep birlikte açıldı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,İftar Organizsyonunun ardından düzenli olarak gerçekleştirdiği öğrenci buluşmaları kapsamında gençler ile bir araya gelerek voleybol ve masa tenisi oynadı.

 



İlginizi Çekebilir