Trabzon'da Kaymakam,Gençlik Merkezinde Öğrenciler İle Buluştu

Trabzon

Trabzon'da Kaymakam,Gençlik Merkezinde Öğrenciler İle Buluştu

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Gençlik Merkezinde öğrenciler ile buluşarak Spor etkinliklerine katılım sağladı.

Her hafta Çaykara Gençlik Merkezinde Spor etkinliklerinde öğrenciler ile buluşan Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,25 Ocak 2024 Perşembe akşamı Çaykara Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler ile Çaykara Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

Kaymakam Erbek’in öğrenci buluşmasına Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Bulut da katıldı.

Kaymakam Erbek,öğrenciler ile keyifli bir voleybol müsabakasında bir araya gelerek öğrencilerin dinlenmelerini ve sınav motivasyonlarını pekiştirmelerini sağladı.

Çaykara İlçesinin örnek bir eğitim öğretim ilçesi olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yönetiminde okul müdürleri,öğretmenler,öğrenciler ve velilerin öğrencileri geleceğe hazırlamak adına kocaman bir aile haline geldiğini bu örnek birlikteliğin eğitim öğretimde akademik başarıyı da beraberinde getirdiğini ifade etti.

Çaykara İlçesinde Akademik başarının yanı sıra sportif,sosyal ve kültürel etkinliklere de çok büyük bir önem verildiğini ifade eden Kaymakam Erbek,kendilerinin de imkanları ölçüsünde öğrencilerin sportif,sosyal ve kültürel faaliyetlerine hem katılım sağlayarak,hem oyunlarını paylaşarak hem de destek vererek aktif bir şekilde öğrencilerin dünyalarının içinde yer almaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir