Trabzon'da Kaymakam,Yeni Seçilen Muhtarlar İle Bir araya Geldi

Trabzon

Trabzon'da Kaymakam,Yeni Seçilen Muhtarlar İle Bir araya Geldi

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek,31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında göreve seçilen 32 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.

26 Nisan 2024 Cuma Günü Kaymakam Gürdal Erbek’in Başkanlığında Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşmasına Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre can Narin ile Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak  ile 32 Mahalle Muhtarı katıldı.

32 Mahalle Muhtarını göreve seçilmelerinden dolayı tebrik eden Kaymakam Gürdal Erbek,Muhtarlık Müessesesinin son derece önemli olduğunu,Muhtarların vatandaş ile Devlet arasında köprü görevi görerek vatandaşların dilek ve taleplerini üst makamlara ilettiklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesşinde geçtiğimiz dönemde Tüm Kurumlar ile olduğu gibi Muhtarlar ile çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Gürdal Erbek,yeni dönemde de hem geçtiğimiz dönemden gelen tecrübeli muhtarlar hem de yeni seçilen muhtarlar ile birlikte Çaykara insanına hizmet sevdası yolunda çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir