Trabzon'daki Wushu Kung Fu İl Turnuvasında Çaykara'ya 10 Altın,1 Gümüş,5 Boronz Madalya

Trabzon

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan Wushu Kung Fu Trabzon İl seçmelerinde Çaykara İlçesinden 10 öğrenci Trabzon İl Birincisi olmayı başardı.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan Wushu Kung Fu Trabzon İl seçmelerinde Çaykara İlçesinden 10 öğrenci Trabzon İl Birincisi 1 öğrenci Trabzon İl İkincisi,5 öğrenci ise Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardı.

Trabzon’da gerçekleştirilen Wushu Kun Fu Trabzon İl Birinciliği seçmelerinde Çaykara İlçesinden 10 öğrenci Trabzon İl Birincisi olarak altın madalya,1 öğrenci Trabzon İl ikincisi olarak gümüş madalya ve 5 öğrenci de Trabzon İl üçüncüsü olarak Bronz madalya elde etti.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Kursu kapsamında Çaykara Gençlik Merkezinde Wushu Hocası Şeyma Keskin yönetiminde desr dışı eğitim çalışmaları kapsamında kurslara devam eden öğrenciler Trabzon ilindeki başarıları ile Çaykara İlçesini en güzel şekilde temsil ettiler.

Öğrenciler,Wushu Kung-Fu İl Seçmesinde 10 Altın Madalya,1 Gümüş Madalya,5 Bronz Madalya elde etti.

Öğrencilerden Ayşe Kamaoğlu,Berat Gergin,Yusuf Kayra Yılmaz , Zeynep Ceylin Özer,Elif Berra Bulut ,Zeynep Yılmaz,Hasan  Velioğlu,Nur Banu Bulut ,Betül Yılmaz ,Burak Karataş  kategorilerinde Trabzon İl Şampiyonu olarak Çaykara İlçesine 10 tane Altın Madalya kazandırmayı başardı.

Öğrencilerden Oğuzhan Ocak Kategorisinde Trabzon İl İkincisi olarak Çaykara İlçesine Gümüş Madalya ile döndü.

Öğrencilerden Eymen Kamaoğlu,Tuğrulhan Gedikoğlu,Emir Efe Aydın,Enes Taşkın,Erdem Sayar ise kategorilerinde Trabzon İl Üçüncüsü olarak Çaykara İlçesine 5 tane Boronz Madalya ile döndüler.



İlginizi Çekebilir