Trabzon'lu Sanatçı Ahmet Karaca,Yeni Klipi Canın Sağ Olsun İle Müzik Dünyasında

Trabzon

2017 Yılında çıkardığı ilk Albümü ile çok beğenilen Karadeniz Müziği Sanatçılarından Ahmet Karaca Yeni Albümü “Canın Sağ Olsun” türküsü ile müzik severler ile buluştu.

2017 Yılında çıkardığı ilk Albümü ile çok beğenilen Karadeniz Müziği Sanatçılarından Ahmet Karaca Yeni Albümü “Canın Sağ Olsun” türküsü ile müzik severler ile buluştu.

Yaklaşık olarak 30 senden bu yana müzik ile ilgilenen Sanatcı Ahmet Karaca Turizm Merkezi  Uzungöl  ve Çaykara İlçesinde Müzik etkinlik ve çalışmaları gerçekleştiriyor ve sahne alıyor.

2017 Yılında çıkardığı ilk albümü ile çok beğenilen Sanatcı Ahmet Karaca aynı zamanda çeşitli zamanlarda çeşitli televizyon kanallarında gerçekleştirilen Müzik Yarışmalarına katılarak bir çok başarı elde etti.

Aynı zamanda Türkçe Öğretmeni olan Sanatcı Ahmet Karaca,görev yaptığı okullarda Türkçe’nin yanı sıra Müzik Birikimini de öğrencileri ile paylaşarak öğrencilerine müzik sevgisi aşılamaya çalışıyor.

Sözleri Sanatçı Ahmet Karaca tarafından yazılan ve Yönetmenliğini Veysel Boz’un yaptığı Canın Sağ Olsun türküsünün Aranjörlüğü Furkan Yılmaz ve Dursun Akyüz tarafından yapılan türkünün klip çekimleri Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de  gerçekleştirildi.

KARACA ETKİN VE KALICI ESERLER ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORUM

Sanatcı Ahmet Karaca yeni klibi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sanatçı Ahmet Karaca,Sanatçı kimliğinin yanı sıra öğretmenlik kimliğinin de bulunduğunu bu sebeple kendisini Toplum için örnek çalışmalar yapmak zorunda hissettiğini topluma örnek ve kalıcı eserler sunmak zorunda olduğunu bu sebeple yaklaşık 2 senelik bir çalışmanın ardından “Canın Sağ Olsun” klibini hazırlayarak müzik severlerin beğenisine sunduğunu ifade etti.

Türkü  ismi:Canın sağ olsun

Türkü Türü:Karadeniz slow 

Sanatçı adı:Ahmet KARACA

 

Söz:Ahmet KARACA

Beste:Ahmet KARACA

Aranje:Furkan YILMAZ-Dursun AKYÜZ

Yönetmen:Veysel BOZ

Şarkı türü:Karadeniz slow-Türkçe

Back vokal : Dursun Akyüz - Melis Uzun

CANIN SAĞ OLSUN TÜRKÜSÜNÜN TÜRKÜ SÖZLERİ

Canın Sağolsun 

Gözlerim yolda bekler dururum

Dertlerime dert ekler dururum

 

Al yüreğimi al senin olsun

Yıktın dünyamı canın sağolsun

 

Bu Sevda beni deli edecek

Anladım yüzüm hiç gülmeyecek

 

Al yüreğimi al senin olsun

Yıktın dünyamı canın sağolsun

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir