Trabzonspor Eski Yöneticisi Abanoz Şampiyonluk Formasını Giydi

Trabzonspor Eski Yöneticisi  Abanoz Şampiyonluk Formasını Giydi

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden Trabzon Büyükşehir Belediyesi İç Deneticisi Trabzonspor Eski Yöneticisi ve Başkan Adayı Osman Abanoz Şampiyonluk Formasını giyerek maç saatini beklemeye başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde İç Deneticisi olarak görev yapan ve 1998-2000 Yılları arasında Trabzonspor Yöneticiliği ve  Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı olan ve Çaykara İlçesinin Trabzon İlindeki en önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Müdür Osman Abanoz  toplumsal ve sosyal olaylardaki duyarlılığını bir kere daha gösterdi ve Trabzonspor’un Şampiyonluk maçına çıkacağı FRA TAV Antalyaspor Süper Lig 35. Hafta maçı öncesi Trabzonspor formasını giyerek maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşmayı Stadyumda izleyeceğini ve Şampiyonluk coşkusunu takım ve taraftarımız ile birlikte doyasıya yaşayacağını ifade eden Osman Abanoz yaş itibarı ile kendisinin Trabzonspor’un Şampiyonluklarına tanıklık ettiğini ancak genç neslin bu duyguyu yaşamalarının çok önemli olduğunu bu anlamda Başkanından yöneticisine,Teknik Ekipten oyunculara ve Kulüp çalışanlarına kadar bu başarıda emeği geçen herkese minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Trabzonspor’un Anadolu’da Futbol Devrimini başlatan ve İstanbul’a meydan okuyan takım olduğunu ifade eden Başkan Abanoz kendisinin de Trabzon’da yaşayan herkes gibi en büyük sevdasının Trabzonspor olduğunu bu anlamda İlçemiz Demirkapı Mahallesinde 3 sene önce babadan kalma  evini takımımızın renkleri olan Bordo Maviye boyadığını takımımızın Şampiyon olacağının 3 sene önce içine doğduğunu bu akşam ise o sevinci doyasıya yaşamak için Akyazı Medicalpark Stadyumunun yolunu tutacağını ifade etti.

TAKA GAZETESİNDE POLİTİK KULİS’E HABER OLDU

Abanoz’un Bordo Mavi Formayı giyerek Şampiyonluk hazırlığı yapması Bölgemizin önemli gazetelerinden Taka Gazetesinin gözünden kaçmadı.Taka Gazetesi Politik Kulis Köşesinde Abanoz’un Bordo Mavi fotoğrafına yer verilirken şu yorumda bulunuldu.

Trabzonspor’un Başkan adayı olmuş bir isim olan Osman Abanoz ÇAYKARA-Demirkapı mahallesindeki yayla evini 3 yıl önce Bordo-Maviye boyamıştı. Abanoz, ‘Şampiyonluk o zaman içimize doğmuştu.’ dedi ve formasını da bugün için giydi.



İlginizi Çekebilir