Trabzonspor Taraftarından Çaykara'lı Genç Akın'a Vefa Örneği

Trabzonspor Taraftarından Çaykara

Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe maçında Çaykara’lı Akın Genç için örnek bir pankart hazırladı.

24 Aralık 2022 Cumartesi akşamı Şenol Güneş Spor Kompleksinde  oynanan Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesinde, Trabzonspor taraftarı Fransa’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Çaykara’lı Akın Genç için açmış olduğu pankart Trabzonspor’un farkını bir kere daha ortaya koydu.

Bordo Mavili taraftarlar 15 Aralık 2022 Perşembe günü Fransa’da okul çıkışında evine giderken uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Çaykara İlçesinin genç evladı Akın Genç için vefa örneği göstererek tribünde örnek bir pankart açtı.

Bordo mavili taraftarlar “Tribünde bir eksik,Cennette bir fazlayız.Seni Unutmayacağız Akın Genç” yazılı pankart ile tribündeki yerlerini alırken pankart yazılı ve görsel basında bolca yer aldı.

Fransa’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında genç yaşta  hayatını kaybeden Çaykara’lı Akın Genç Fransa’da yaşamını sürdürmesine rağmen Çaykara,Trabzon ve Trabzonspor’a olan sevdası ve bağlılığı ile örnek bir genç olarak tanınıyordu.

Genç yaşta hayatını kaybeden Akın Genç 28 Aralık 2022 Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip İlçemiz Köknar Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.



İlginizi Çekebilir