Trabzon’un Her Yeri Temizleniyor

Trabzon’un Her Yeri Temizleniyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele sürecinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını ilk günden itibaren hassasiyetle sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele sürecinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını ilk günden itibaren hassasiyetle sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halk sağlığını korumak adına tüm ilçelerde yoğun yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokakların yıkanması işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından program dahilinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda şehrin ana arterleri, cadde ve sokakları ile kaldırımlarında köpüklü yıkama ve temizlik çalışması yapılıyor. Ekipler ayrıca Akçaabat ilçesi dolmuş durağı ve merkez caddeleri, Beşikdüzü döküm sahası yolu, ilçelerde bulunan sağlık merkezleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının çevresini de yıkayarak steril hale getirdi. Çalışmalar kapsamında ilçeler arası yol süpürme işlemleri de her gün aralıksız olarak sürdürülüyor.

SIKI TEDBİRLER ALIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada "Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele kapsamında cadde, sokak ve kaldırımlarda ilk günden itibaren yoğun temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Salgına karşı aldığımız sıkı tedbirler doğrultusunda ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden şehir merkezi ve tüm ilçelerimizde titiz bir çalışma örneği sergiliyor. Vatandaşımızın sağlığını korumak adına temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımızın kapsamını da gün geçtikçe genişletiyoruz. Bu noktada halkımızın içi rahat olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm alanlarda üst düzey tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.



Anahtar Kelimeler: Trabzon’ Temizleniyor

İlginizi Çekebilir