Trabzon'un O İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı Deprem Gününde Depremzede Öğrenciler İle Buluştu.

Trabzon

Trabzon'un O İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı Deprem Gününde Depremzede Öğrenciler İle Buluştu.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde 6 Şubat Depreminin yıl dönümünde Kaymakam,Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Depremzede öğrenciler ile bir araya geldiler.

6 Şubat Depreminin yıldönümünde 6 Şubat 2024 Salı Günü Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ilçede değişik okullarda öğrenim gören lise öğrencileri ile bir araya gelerek moral motivasyon desteği sağladılar.

6 Şubat depreminin ardından aileleri ile birlikte Çaykara İlçesine gelen Değremzede öğrenciler ailjeleri memleketlerine dönmesine rağmen öğrenciler Çaykara İlçesinden ayrılmayarak öğrenimlerine devam etmişlerdi.

Kaymakam Erbek,Başkan Tok ve Müdür Çamurali moral motivasyon etkinliğinde öğrencilerin Çaykara İlçesinde öğrenim görmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek öğrenciler için Çaykara İlçesinin tüm imkanlarının seferber edildiğini,öğrencilerin de kendilerine sunulan bu imkanları fırsata çevirerek hayal ettikleri üniversiteleri kazanmaları gerektiği tavsiyelerinde bulundular.



İlginizi Çekebilir