Tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını kutladılar.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını kutladılar.

KAYMAKAM GÜZEL-SAĞLIĞIMIZ ONLARA EMANET

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

İşte Kaymakam Güzel’in mesajı:

Değerli Çaykara’lı Hemşerilerim, 

Sağlıklı ve mutlu bir toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlıklı bir hayat sürmek her insanın en doğal hakkıdır. Sosyal devlet olmanın en başta gelen vasıfları arasında tüm vatandaşlarına ideal sağlık hizmeti sunabilmek geliyor. 

 Bu gün tıp biliminde gelinen nokta memnuniyet verici boyutlara ulaşmıştır.  Ülkemizin birçok alanında olduğu gibi sağlık alanında da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. 

 Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde ülkemiz Ortadoğu, Ortaasya ve Avrupa gibi yakın coğrafyasının sağlık alanındaki cazibe merkezi haline gelmiştir. Tıp alanında dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında bulunmanın ayrıcalığını hissediyoruz. 

 İnsanımızın gelişmiş ülkelerdeki hayat standartları dahilinde kaliteli sağlık hizmetine kavuşturulması ve bunun sürdürülebilir olması için hekimlerimiz ve tüm sağlık personelimize önemli görevler düşmektedir. 

 Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” veciz ifadeleriyle hekimlerimize olan güveni en güzel şekilde ifade etmişlerdir. 

 Üstlendikleri bu büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimizin ve sağlık personelimizin içinde bulundukları sıkıntılara rağmen, kendilerine emanet ettiğimiz sağlığımızı korumak için gece gündüz demeden fedakârca çalıştıklarına gönülden inanıyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

BAŞKAN TOK-SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ FAZLASI İLE HAK EDİYOR

Çaykara  Belediye Başkanı Hanefi Tok “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Hanefi Tok   mesajında; “Mesai kavramı gözetmeksizin canla başla mesleğini yerine getiren başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bütün mücadelesi; İnsanlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır. Her alanda büyük bir yükseliş kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmeleri eş zamanlı olarak takip etmiştir.

Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış her zaman artarak devam etmiştir.

Özellikle dünyayı kasıp kavuran Pandemi süresince yaptıkları fedakarlıklar herkes tarafından takdir edilmiş, sağlık çalışanlarının kıymeti bir kere daha anlaşılmıştır. Onlar, canları pahasına can kurtarmak için bıkmadan, usanmadan, yılmadan mücadele ederek, Covid-19 salgınıyla mücadele noktasına yılmadan ayakta durmayı başarmışlardır.

Büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 



İlginizi Çekebilir