Turizm Çalışanların Eğitimi Başlıyor!

Turizm Çalışanların Eğitimi Başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığının TUYUP seminerleri, 2 Mart´ta Trabzon´da başlıyor..

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının TUYUP seminerleri, 2 Mart´ta Trabzon´da başlıyor..

İsteyen herkese açık

İsteyen herkese eğitim

Turizm Sektöründe Çalışanların ve işverenlerin Uyum yeteneklerinin arttırılması adı altında başlayan eğitim seminerinin Trabzon ayağına katılacaklar için şehir dışından geleceklerin yol ve konaklama masrafları da karşılanacak.

Başvurular için: Eğitim seminerine başvurmak isteyenler;  http://tuyup.turizm.gov.tr/Pages/SeminerKayit.aspx

infotuyup@kulturturizm.gov.tr     linklerine başvurabilirler

???????????????????????????????????????????. 

Kültür ve Turizm Bakanlığının Türkiye genelinde başlattığı eğitim seminerleri arasında yer alan;

Turizm sektörü çalışanlarının ve işverenlerinin uyum yeteneklerinin arttırılması projesi çerçevesindeki seminerlerden ikincisi Trabzon´da yapılacak.

2 Mart Çarşamba günü, Ramada otelde yapılacak olan eğitim semineri ilgili alandaki herkese açık olacak. Trabzon´un dışından eğitim seminerine katılacakların yol masrafları ile konaklamaları bakanlık tarafından karşılanacak.

Trabzon´da ki eğitim seminerine turizm alanında görev yapan çalışan faaliyet gösteren herkese açık olacak.

Eğitim seminerine katılmak isteyenler bakanlığın;

http://tuyup.turizm.gov.tr/Pages/SeminerKayit.aspx ile   infotuyup@kulturturizm.gov.tr linklerini kullanarak kayıt yaptırabilecekler.

Seminerde, özellikle yeşil yıldız belgesi ile ilgili son yönetmenlik değişiklikleri de katılımcılara aktarılacak. Öğleden önce ve sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak olan Trabzon seminerinde, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile DOKA Başkanı Çetin Oktay Kaldırım da ders verecek. 

Projenin Genel Hedefi, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve insan sermayesine daha fazla yatırım anlayışı kapsamında turizm sektöründe faaliyet gösteren işveren ve çalışanların küresel değişimlere uyum yeteneğinin artırılması olarak belirlendi.

www.caykaragundem.com

 



İlginizi Çekebilir