Turizm Yöneticileri Eğitime Alınıyor

Turizm Yöneticileri Eğitime Alınıyor

Çaykara ve Uzungöl´de faaliyet gösteren Turizm işletmelerinin yöneticileri ve yeni girişimciler eğitime alınıyor.

Çaykara Kaymakamlığı´nın Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2017 yılı teknik destek kapsamında onaylanmış olan ?ÇAYKARA VE UZUNGÖL DE FAALİYET GÖSTEREN TURÜZM TESİSLERİNDE ÜRÜN VE HİZMET KAPASİTESİNİN GELİŞTİRLMESİ PROJESİ? hayata geçiyor. 

Proje ile Çaykara ve Uzungöl´de faaliyet gösteren turizm işletmelerinin üst düzey yöneticilerine ve yeni girişimcilere eğitimler verilerek ürün ve hizmet sunumlarında kalite ve verimliğin artırılması planlanıyor. 

Eğitimler çerçevesinde işletme yöneticilerine Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi, Yönetimde Verimlilik ve Verimlilik Yönetimi, İletişim Yönetimi ve İletişim Teknikleri, Turizm Girişimlerinde Lobicilik ve Organizasyonun Önemi, Çaykara´ da Turizmin Geleceği, Turizm Sektöründe Sosyal Medya Yönetimi, Reklam ve Halkla İlişkiler, Turizm İşletmelerinde Problem Çözme Teknikleri, Duygusal ve Ruhsal Zekanın Geliştirilmesi, Turizm Sektöründe Yenilikçi Düşünce Becerileri, Stres ve Motivasyon Yönetimi, Öfke Kontrolü, Zamanı Kullanma Sanatı ve Toplantı Yönetimi, Sürdürülebilir Turizm İçin Turizm Çeşitliğinin Önemi, Takım Çalışması ve Kalite Çemberi Uygulamaları, İş Hukukunda Güncel Uygulamalar, Turizm Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri ve  Teşvik uygulamaları gibi başlıklarda eğitimler verilecek. /resimler/2017-7/14/1208249411487.jpgÇaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı yaptığı açıklamada ?uluslararası turizm destinasyonlarından biri olan Uzungöl´de farkındalık oluşturmak gerektiğini, bu amaçla sorumlu insanları daha duyarlı hale getirmek gerektiğini? ifade ederek ?eğitimlerin 15-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını ve eğitimler sonunda turizm tesislerinde hizmet kalitesinin artırılmasının planlandığını? belirtti. Eğitimlerin mevcut işletmelerin yöneticileri yanında yeni girişimcilere yönelik olacağını belirten Kaymakam Ayrancı, ?eğitimlerin DOKA´nın eğitim kurumu havuzunda yer alan Avrasya Danışmanlık´tan İntizam Seyda Durgun ve uzman eğitmenlerle gerçekleştirileceğini? söyledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir