Turizm İşletmecisi Mehmet Keleş,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığını Açıkladı

Turizm İşletmecisi Mehmet Keleş,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığını Açıkladı

Turizm İşletmecisi Mehmet Keleş,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığını Açıkladı

Uzungöl’lü Turizm İşletmecisi Mehmet Keleş 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Çaykara Belediyesinden Meclis Adaylığını açıkladı.

Uzungöl ile ilgili sosyal ve toplumsal konulardaki aktifliği ve duyarlılığı ile bilinen Mehmet Keleş,aynı zamanda halen Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Seçimlerde BBP Çaykara Belediye Başkanı Mehmet Savaş Dündar ile birlikte seçimlere katılacağını açıklayan Mehmet Keleş,konu ile ilgili bir Basın Açıklaması gerçekleştirdi.

Mehmet Keleş,tarafından gerçekleştirilen Basın Açıklaması şu şekilde;

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin Çaykara Belediyesi Başkan Adayı sayın Mehmet Savaş Dündar  ile beraber bu kutsal görevde yer almaya karar vermiş bulunuyoruz.

Kamudaki tecrübemizi, sivil toplumdaki tecrübemizi ve birikimimizi, memleketimizin yıllardır çözülemeyen sorunlarını, siz kıymetli hemşerilerimizle beraber çözmek için elimizi taşın altına koymaya karar verdik.

 Bu güne kadar memleketin meselelerini çözmek için çok çaba sarf ettik. Ancak siyasetten çözülmesi gereken meselelerin çözümünde maalesef yöneticilerimizden dolayı başarı elde edemediğimiz için, siyasete girme zorunluluğunda kalmış bulunuyoruz. 

Oluşturulacak yönetim; Samimiyet, hakkaniyet, tarafsız, ötekileştirmeden ve hukuk çerçevesi içinde olacak şekilde kurulacaktır. 

Çaykara'mızı geliştirecek, geleceğe hazırlayacak vizyonu ve misyonu olan bir yönetim anlayışı ile yola çıkmış bulunuyoruz.

Biz biliyoruz ki, Uzungöl doğru yönetilmiş olsa, diğer mahalleler de bundan çok daha fazla  yararlanacaklardır.

Bölgenin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Uzungöl'ün yıllarca ihmal edilmesi sonucu, olumsuz algıların oluşmasına sebep olmuştur.

Çaykara'mızın kaderini değiştirmek ve geleceğimizi teminat altına almak, bizlerin ve siz kıymetli hemşerilerimizin elindedir.

Kıymetli hemşerilerim, yapılması gereken işlerin yapılması, kronikleşmiş sorunların çözülmesi ve yönetimin etkin kullanılması için Büyük Birlik Partisi Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi adaylığımı açıklıyorum.

Kıymetli  hemşerilerim, gücünüz ve desteğinizle, Yönetim ehil kişilerin eline geçmesi gerekmektedir. 

Kıymetli hemşerilerim, bu vesile bizleri yalnız bırakmayacağınızı ve desteğinizi esirgemiyeceğinizi diliyoruz. Sizleri sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyoruz.



İlginizi Çekebilir