Turizm Merkezi Uzungöl EMİTT Kültür ve Turizm Festivalinde

Turizm Merkezi Uzungöl EMİTT Kültür ve Turizm Festivalinde

Turizm Merkezi Uzungöl İstanbul’da gerçekleştirilen EMİTT Kültür ve Turizm Festivalinde

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Uzungöl, EMİTT 27. Doğu Akdeniz Kültür ve Turizm Festivaline katılım sağlıyor.

6,7,8,9 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında Turizm Merkezi Uzungöl’de yer alıyor.

EMİTT Fuarında Turizm Merkezi Uzungöl Trabzon Valiliği tarafında oluşturulan Stanttaki yerini alarak Ülke ve Dünya Turizmindeki yerini almaya devam ediyor.

Uzungöl Turizmciler Drneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz Festival boyunca Uzungöl standındaki yerlerini alarak misafirlerini ağırlıyorlar.

Uzungöl Turizm İşletmeleri Fuara yoğun bir katılım sağlıyor.Başta gazetemiz imtiyaz sahibi Murat Akyüz olmak üzere Mehmet İnan,Süleyman Sezgin,Dursun Çakmak,Uğur Çiçek,Bünyamin Erdoğan olmak üzere bir çok Turizm İşletmecisi stanttaki yerlerini alıyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Trabzon İlinin bir Turizm Kenti olduğunu ve Turizm Merkezi Uzungöl’ün Trabzon İlimizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu,Turizm Merkezi Uzungöl’ün Trabzon Turizminin can damarı olduğunu ifade etti.

Uzungöl Turizmciler Derneği ve Uzungöl Turizmcileri olarak Ulusal ve Uluslar arası Turizm çalışma ve etkinliklerine çok büyük bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Keleş,imkanlar ölçüsünde tüm Turizm Fuar ve etkinliklerine katılım sağladıklarını bu anlamda 6,7,8 ve 9 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen  EMİTT 27. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına katılım sağlayarak Trabzon İlini temsil ettiklerini ,Uzungöl Turizmciler Derneği olarak Trabzon Valiliği Stantındaki yerlerini aldıklarını ve Uzungöl ile Trabzon İlimizi en iyi şekilde temsil ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir