Turizm Merkezi Uzungöl'de Kış Güzelliği

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl'de Kış Güzelliği Yaşanıyor

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Kış Mevsiminin güzelliği yaşanıyor.

Her mevsim bir başka güzel olan Turizm Merkezi Uzungöl,son günlerde bölgede devam eden soğuk ve karlı havanın etkisi ile yeniden beyaza büründü.

Turizm Merkezi Uzungöl’de yağan karın ardından yollar Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren temizleniyor ve tuzlanıyor.

Kış mevsiminde Uzungöl’ün ulaşımdaki en büyük sorunu olan virajlar bölgesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sürekli tuz döküldüğü için her hangi bir ulaşım sorunu yaşanmıyor.

Tatil dolayısı ile Uzungöl’de bulunan yerli ve yabancı misafirler kar yağışı ile birlikte Uzungöl’de farklı bir heyecan yaşıyorlar.

Kar yağışı sonrasında Glazomat Bölgesi ve Seyir Terasına çıkan misafirler,birbirinden güzel kartpostallık fotoğraflar çekerek sosyal medya hesaplarından dostları ile paylaşıyorlar.

Misafirler bunun yanı sıra göl çevresinde hem yürüyüş yapıyor hem de aileleri ile birlikte kartopu oynayarak kış mevsiminin güzelliğini yaşıyorlar.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Turizm Merkezi Uzungöl’de konaklama ve yemek hizmeti sunan Turizm Tesislerinin çok büyük bir bölümünün açık olduğunu ve misafirlere hizmet verdiğini ifade ederek Uzungöl’ün yaz mevsimi kadar kış mevsiminin de çok güzel olduğunu Uzungöl’de konaklayan misafirlerin kış mevsiminde Uzungöl’ün bembeyaz doğal yapısına hayran kaldıklarını ifade etti.

Uzungöl’de Turizm İşletmeciliği yapan İsmail İlhan,Uzungöl’ün her mevsim farklı bir güzelliğe sahip olduğunu karın yağması ile birlikte Uzungöl’ün farklı bir güzelliğe büründüğünü ifade etti.

Özellikle Suudi Arabistan’dan gelen misafirlerin kar yağışına hayran kaldıklarını ifade eden İsmail İlhan karın yağmaya başlaması ile birlikte bu misafirlerin sokaklarda coşku içinde kar yağışının keyfini çıkardıklarını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Turizm Merkezi' Güzelliği

İlginizi Çekebilir