Turizm Merkezi Uzungöl'de Kurban Bayramı Yoğunluğu

Turizm Merkezi Uzungöl

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor.

Otellerdeki doluluk oranı %90’lara ulaşırken günü birlik ziyaretçi sayısında da çok önemli bir yoğunluk yaşanıyor.

Başta Suudi Arabistan’dan gelen misafirler olmak üzere yurt dışından gelen misafirlerin yoğun bir ilgi gösterdikleri Turizm Merkezi Uzungöl’de yerli misafir sayısında da geçtiğimiz senelere göre çok önemli bir artış yaşanıyor.

Kurban Bayramının ilk sabahında Bayram Namazı için Uzungöl Merkez Camiinde büyük bir yoğunluk yaşanırken,yerli halk ve misafirler Uzungöl Merkezde bulunan camide yer bulamadıkları için Bayram Namazını mahalle camilerinde kılmak zorunda kaldı.

Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de 2023 Yılı Turizm sezonunda 7 milyon misafirin ziyaretini beklediklerini ve tüm hazırlıklarını buna göre gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Karadeniz ve Dünya Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de 2022 Yılı Turizm sezonunda yaklaşık 5 milyon misafiri ağırladıklarını anımsatan Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,2023 Yılı Turizm sezonunun hem Trabzon hem de Ülkemiz için çok daha hareketli geçmesinin beklendiğini bu sebeple Uzungöl olarak 7 milyon turist misafir etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Uzungöl’ün tüm Turizm işletmeleri ve paydaşları ile 2023 Yılı Turizm sezonuna hazır olduğunu ve misafirlerini ağırlamaya başladığını anımsatan Dernek Başkanı İdris Akyüz,,Turizme sadecece yiyecek içecek ve konaklama olarak bakmadıklarını misafirlere her türlü sosyal imkanı sunabilmek için bir çok alternatif turizm aktiviteleri ile misafirlerin Uzungöl’de hoşça vakit geçirmelerini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haziran ayının ikinci haftası ile birlikte turizmde bekledikleri hareketliliğin başladığını ifade eden İdris Akyüz,bu hareketliliğin artarak devam edeceğini,şu anda %90’larda olan doluluk oranının %100’lere ulaşacağını ve Uzungöl’ün her sene olduğu gibi Ulusal ve Uluslararası Turizm dünyasında ülkemizi başarı ile temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.

 



İlginizi Çekebilir