Turizm Merkezi Uzungöl'de Tahtatogg ve Tahtabüs Keyfi

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl'de Tahtatogg ve Tahtabüs ile Doğa keyfi yaşanıyor

Karadeniz ve Ülke  Turizminin en önemli Merkezlerinden  Uzungöl´de Tahtatogg ve Tahtabüs Keyfi Yaşanıyor. Ülkemizin ve Karadeniz´in en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl´de Turizm adına her gün yeni bir etkinlik gerçekleştiriliyor. 

Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların hem daha iyi zaman geçirebilmesi hem de Uzungöl´ü daha iyi tanıyabilmeleri adına bu defa da Tahtatogg ve Tahtabüs yaptırılarak Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların beğenisine sunuluyor.

 İnan Kardeşler tarafından yaptırılan Tahtatog ve  Tahtabüs´te bir arabada aradığınız her şey var. Tamamı ahşap´tan yaptırılan Tahtatogg ve  Tahtabüs çekiciliği ve konforu ile turistlerin yoğun olarak ilgisini çekiyor. Tamamı ahşaptan imal edilen Tahtatog normal bir taksi özelliğine sahip ve 5 kişilik olarak tasarlamış,Üstü açık olarak 13+1 kişi olarak tasarlanan Tahtabüs ile Uzungöl´e gelen yerli ve yabancı turistlere turlar düzenleniyor.

Yaz boyunca Uzungöl´ü ziyaret etmeye gelecek olan Turistlerin hizmetine sunulan Tahtatog ve  Tahtabüsün estetik ve mükemmel görünümü ise görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. 

Projenin Mimarları Turizmci Mehmet İnan ile Mimar ve aynı zamanda Turizmci olan Yavuz İnan Uzungöl´de insanlara farklı Turizm aktiviteleri sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ettiler. Uzungöl´de Turizmin çeşitlenmesi gerektiğini ifade eden Mehmet İnan Uzungöl´ün Turizmde Cazibe Merkezi olduğunu ve farklı Turizm aktiviteleri ile de bu Cazibe Merkezini daha yukarılara taşımayı hedeflediklerini ifade etti. 

Ormandan dolayı Odun ve Tahtanın Uzungöl´ün sembolü olduğunu ve bu mantık ile yola çıktıklarını ifade eden Mehmet İnan bu düşünce ile bir otomobil ve otobüs yaptırdıklarını ve tahtadan yapıldığı için de isimlerini yerli otomobil Togg’dan dolayı Tahtatogg ve Tahtabüs koyduklarını ifade etti. Tahtabüsün üstünü açık olarak tasarladıklarını ifade eden Mimar Turizmci Yavuz İnan ise insanların Uzungölde bulunan doğal güzellikleri daha kolay ve rahat seyredebilmeleri için bu kararı verdiklerini ifade etti.

Tahtatogg ve Tahtabüs ile yaz boyunca Uzungöl Dostlarına hizmet vereceklerini ifade eden Yavuz İnan  bu iki aracı da Ticari amaç ile üretmediklerini sadece misafirlerin talepleri doğrultusunda bu iki araç ile Uzungöl’ün doğal güzelliklerini misafirlerin görmelerine imkan sağladıklarını ifade etti.

 Bundan sonraki yıllarda artan talebe cevap vermek amacı ile yeni Tahtatogg ve Tahtabüslerin İmalatını tasarlayacaklarını ifade eden Yavuz İnan Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların Uzungöl´den memnun ayrılabilmeleri için sürekli yeni projeler ürettiklerini ifade etti. Yerli ve Yabancı Turistlerin büyük ilgi gösterdikleri Tahtabüs yaz boyunca Uzungöl´ü ziyarete gelecek olan misafirlerine hizmet sunacak.
KAYNAK:AA
 



İlginizi Çekebilir