Turizm Merkezi Uzungöl,Ramazan Bayramına Hazır

Turizm Merkezi Uzungöl,Ramazan Bayramına Hazır

Turizm Merkezi Uzungöl,Ramazan Bayramına Hazır

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl Ramazan Bayramına hazır.

Uzungöl’de kış boyunca Tesislerin % 40’ı zaten açık.Bu Tesisler  12 ay boyunca Bölge ve Ülke Turizmine hizmet sunuyor.

Kış mevsimi boyunca kapalı olan otel,motel,pansiyon ve işletmelerin tamamı Ramazan Bayramı dolayısı ile kapılarını misafirlerine açmış durumda.

Ramazan Bayramı dolayısı ile Uzungöl’de bulunan işletmelerin %90’a yakıı misafirlerine kapılarını açıyor.

Turizm Merkezi Uzungöl’de bir yandan da Altyapı çalışmaları devam ediyor.Altyapı çalışmaları sebebi ile trafik tek ynlü olarak sağlanıyor.Mayıs ayının 15’i itibarı ile ise Altyapı çalışmalarının tamamının tamamlanacağı ve Turizm Merkezi Uzungöl’ün tam kapasite ile misafirlerine hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

İŞLETME SAHİBİ KARAGÖZ-ALTYAPININ TAMAMLANMASI LAZIM

Uzungöl’de İşletmecilik yapan Turizmci Muhammet Karagöz 2024 Yılı Turizm sezonuna hazırlandıkkları bu dönemde insanların yaaş yavaş gelmeye başladıklarını ancak tamamlanamayan altyapı dolayısı ile hem misafirlerin hem de işletme sahiplerinin sıkıntı yaşayacaklarını bu sebeple bir an önce Altyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini ifade etti.

İŞLETME SAHİBİ İNAN-2024 TURİZM SEZONU ÇOK DAHA CANLI GEÇECEK

Uzungöl Turizm paydaşları olarak 2024 Yılı Turizm sezonuna hazır olduklarını ifade eden İşletme Sahibi Mehmet İnan, Tesis ve İşletmeler olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve 2024 yılı mart ayından itibaren Turizm hareketliliğinin başladığını ifade etti.

Nisan ayında bu yoğunluğun arttığını ifade eden Mehmet İnan Ramazan Bayramı ile birlikte çok yoğun bir Bayram katılımı beklediklerini rezervasyonların tatmin edici düzeyde olduğunu bu sebeple 2024 yılı Turizm sezonunda da bundan önceki sezonlarda olduğu gibi yoğun bir sezon beklediklerini ifade etti.

Devam eden Altyapı çalımarına da değinen İşletme sahibi Mehmet İnan çalışmaların normal seyrinde devam ettiğini,planlandığı şekilde 15 Mayıs tarihinde çalışmaların tamamlanacağını ve Turizm Merkezi Uzungöl’ün yeni yüzü ile misafirlere ev sahipliği yapacağını ifade etti.



İlginizi Çekebilir