Türk Eğitim Sen´den Şube Müdürüne Ziyaret

Türk Eğitim Sen´den Şube Müdürüne Ziyaret

Türk eğitim sen Çaykara İlçe Temsilciliği Tarafından Göreve Yeni Başlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Çelik´e Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirildi.

TÜRK EĞİTİM SEN´DEN ŞUBE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Çaykara İlçesi Türk Eğitim Sen Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak Göreve Başlayan Ebubekir Çelik´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Çaykara Halk Eğitim Müdürü olarak uzun senelerdir Çaykara İlçemize çok önemli hizmetler veren Ebubekir Çelik Hocamızın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlamasının ardından Müdürümüze Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretlerden bir tanesi de Türk Eğitim sen Çaykara Şubesinden geldi.Türk eğitim sen Çaykara İlçe Temsilcisi Cemil Korkmaz Hocamız yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Şube Müdürü Ebubekir Çelik´i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

KORKMAZ ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ÇAYKARA´YI İYİ TANIYOR

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ebubekir Çelik´in uzun senelerdir hem öğretmen hem de yönetici olarak Çaykara İlçemize hizmet  verdiğini ve de Çaykara İlçemizin Eğitim yapısını çok iyi bildiğini ifade eden Türk Eğitim sen Çaykara İlçe Temsilcisi Cemil Korkmaz Ebubekir Hocamızın zaten senelerdir İlçemizde bulunan bütün okullar ile iç içe çalıştığını şimdi ise İlçe Milli eğitim Şube Müdürü olarak Çaykara İlçemize çok daha iyi hizmetler vereceğini sözlerine ekledi ve de Şube müdürümüze yeni görevinde başarılar diledi.



İlginizi Çekebilir