Salık Otu Toplarken Hayatından Oldu

Salık Otu Toplarken Hayatından Oldu

Çaykara Taşkıran Mahallesinden Meryem Albayrak (54) uçurumdan yuvarlanarak hayatını kaybetti

Çaykara Taşkıran Mahallesinden Mevlut Albayrak´ın eşi Meryem Albayrak (57) uçurumdan yuvarlanarak hayatını kaybetti. 

Çaykara ?ya bağlı Taşkıran Mahallesinden Meryem Albayrak (57) Manamot mezrasında ? salık´ isimli bitkiyi topladığı sırada dengesini kaybederek 30 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti.  

Edinilen bilgiye göre, bugün Meryem Albayrak (57) eşi Mevlüt ile birlikte Taşkıran´ın Manamot mezrasında gittiler. Bir süre sonra Meryem Albayrak turşu yapmak için Salık bitkisini toplamak için evden ayrıldı. Uzun bir süre eşi Mevlüt eşinden haber alamayınca ısrarla telefonla aradı fakat cevap veren olmadı. Eşini aramak için evden ayrılan Mevlüt Albayrak eşinin yuvarlandığı izleri takip ederek yaklaşık 30 metre uçurumdan geçerek dere kenarında eşinin cansız bedeniyle karşılandı.  

Eşi tarafından yetkililere haber verilmesi üzerine Çaykara Cumhuriyet savcısı ve olay inceleme ekibi ile yapılan ilk incelemeden sonra Albayrak´ın naşı Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesine getirildi. Burada yapılan ikinci incelemeden sonra Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine gerek görülmedi. Meryem Albayrak´ın naşi Taşkıran mahallesine getirildi. Yarın Merkez Cami de öğle namazı müteakip kılınacak namazın ardından aile mezarlığına defnedilecektir. Meryem ve Mevlüt çiftinin çocukları olmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Meryem Albayrak´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.    

 Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir