UDSAK Rafting Şenliğinde!

UDSAK Rafting Şenliğinde!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyeleri Rize´nin Çamlıhemşin ilçesi Fırtına Deresi`nde düzenlenen Uluslararası Rafting Şenliğine katıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi`ni tanımak ve tanıtmak amacıyla çeşitli gezi ve aktiviteler gerçekleştiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi 15 sporcu ile Rize Çamlı Hemşin Fırtına deresinde 02.08.2015 tarihinde düzenlenen Uluslararası Rafting şenliğine katıldı./resimler/2015-8/12/1158434473355.jpgRize´nin Ardeşen İlçesinde bulunan Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından, bu yıl 9´incisi düzenlenen Uluslararası Rafting Şenliği Fırtına Vadisi Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu güzergâhında yapıldı. Yurt dışı ve yurt içinde sayısız sporcunun katıldığı Rafting şenliğinde, Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü (UDSAK) üyesi 150 sporcu Fırtına deresinde, Rafting yapma keyfini ve heyecanını yaşadılar. 

Uzungöl Doğa Sporları Kulübü Dernek Başkanı Aydın Mutlu,? Dernek olarak Ülkemizin her yerinde yapılan her türlü etkinliğe katılıyoruz. Ardeşen-Çamlıhemşin yolu üzerinde bulunan fırtına deresi üzerinde bu yıl 9´ncusu gerçekleştirilen Uluslar arası Rafting şenliğine 15 üyemiz sporcularla birlikte katılarak Rafting heyecanını yerinde yaşadık. Dernek olarak bundan sonra yapacağımız tüm etkinliklerde Rafting ve adrenalin tutkunlarını bekliyoruz,?dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: UDSAK Rafting Şenliğinde

İlginizi Çekebilir