Uzugöl´de Görünmez Kaza!

Uzugöl´de Görünmez Kaza!

Demirli Köyünden Zeki Sever Uzungöl´de iş makinesinin çarpması sonucu yaralandı

Uzungöl´de görünmez kaza.Uzugöl MİGRON Restaurant´ta Yönetici olarak çalışan Zeki Sever İş Makinesinin buzdan dolayı kayıp çarpması soucunda yaralandı.

30 Aralık 2015 akşam saatlerinde Uzungöl´de başlayan yoğun kar yağışı 31 Aralık tarihinde de devam ediyor.Hayatın olumsuz bir şekilde etkilendiği Uzungöl´de 31.12.2015 Perşembe Günü Öğle saatlerinde talihsiz bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Merkez Camisi rampasından aşağıya doğru inmeye çalışan İş Makinesi kar ve buz yüzünden kayarak yoldan çıktı.Yolun kenarında yürümekte olan Zeki Sever´e çarptı.

İş Makinesinin dişlileri Genç Zeki Sever´in bacaklarına saplaırken 24 yaşındaki Genç Zeki Sever olay yerie çağırılan Ambulas ile Trabzon KTÜ Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastaeside Ameliyata alındı.

Haberimiz yayına hazırladığı dakikalarda Genç Zeki SEVER´in ameliyatı devam etmekte idi.Genç Kardeşimizin Sağlık Durumu ile ilgili bilgileri anında Çaykara Gündem Dostlarımız ile paylaşacağız

Çaykara Güdem Ailesi olarak Geç Zeki Kardeşimize Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir an önce iyileşerek aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzugöl Görünmez Kaza

İlginizi Çekebilir