Uzungöl Ahmet Baba´ya Ağlıyor

Uzungöl Ahmet Baba´ya Ağlıyor

Uzungöl´ün En Eski Esnaflarından Ahmet İLHAN Trabzon´da Hayatını Kaybetti.

 

UZUNGÖL´DE AHMET BABA AĞLATTI

Uzungöl En Eski Esnafına ağlıyor.Uzun seneler Uzungöl´e Esnaf olarak hizmet veren Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden biri olan Ahmet(Bayram) İLHAN uzun zamandır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 20 Şubat 2016 Cumartesi Hakka yürüdü.

İnegöl´de ikamet eden Mustafa İLHAN´ın Abisi,Mehmet ve Hayrullah İLHAN´ın babaları olan Ahmet Amca Tedavi Görmekte Olduğu Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde HAKKA Yürüdü .

Örnek ahlakı,insanlara olan sıcak yaklaşımı ve de işini mükemmel bir şekilde yapan Esnaf olma özelliği  ile tüm Uzungöl´ün büyük takdirini  toplayan Ahmet  Babanın ani ölümü tabiri caiz ise Uzungöl´de 7´den 70´e herkesi ağlattı.

Merhum Ahmet Baba 21 Şubat 2016 Pazar Günü Öğle Namazın a müteakip Uzungöl Merkez Camiinde Kılınacak cenaze namazının ardından Uzungöl´de defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılışı ile Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Ahmet Baba´ya Allah´tan Rahmet kederli ailesine ve tüm Uzun göl Halkına Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0 533 7473482-Mehmet İLHAN-Oğlu

0 537 6633256-Hayrullah İLHAN-Oğlu

ÖRNEK VE GÜZEL AHLAK İLE GEÇEN BİR ÖMÜR

Bazı anlar vardır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.İnsanın canı yazı yazmak istemez.Bazı anlar vardır İnsanın canı haber eklemek istemez. Ve de bazı anlar vardır Sevgili Dostlar İnsanın canı klavyeye dokunmak istemez.O anlarda insanın canı sadece ağlamak ister.Göz yaşı dökmek ister Sevgili Dostlar.

Merhum Ahmet Amca´nın vefatı beni ister istemez alıp ta çocukluk yıllarıma taşıdı.Rahmetli babam bakkaldı Uzungöl´de Sevgili Dostlar.Ahmet Amca da bakkaldı.Ve de babam ile çok iyi bir dostlukları vardı.Ben de babamın tek oğluydum o yıllarda.O yüzden de babam beni bir çanta gibi gittiği her yere taşiırdı.Bu yüzden ben Rahmetli Ahmet Amca´nın yanın da büyüdüm.Çünkü tüm günüm Uzungöl´ün Esnafları ile birlikte geçiyordu.

Hele de Salı Günleri çok özeldi Sevgili Dostlar.Rahmetli Babam,Merhum Durmuş DİLEK Abi,Benim Dayıcığım Merhum Yaşar ÖZBEK, Merhum Ahmet Amca ve de o esnaf ekibinden şu an hayatta kalan tek isim Niyazi SEZGİN Abimiz her Salı günü yollara koyulurduk.Amaç Çaykara´da Pazarı yapmak,insanların ihtiyaçlarını karşılayarak yeniden Uzungöl´e dönmek.Yani sizin anlayacağınız Sevgili Çaykara Gündem Dostları Merhum Sevgili Ahmet İLHAN Amcamız Benim için bir BABA Dostu durumunda oldu.Bir ömür boyu da öyle kalacaktır.Bu yüzden de Haberi o şekilde hazırlama gereği duydum.

Hayatı boyunca hiç kimseyi kırdığına ya da üzdüğüne hiç şahit olmadık Sevgili Ahmet Amcanın. Ömrünü  hep örnek ve de güzel ahlak ile geçirdi. Etrafındaki insanlara karşı her zaman güler yüzlü ve sıcak ilişkiler kurdu bir ömür boyunca.

Bir Esnaf olarak hep insanlara daha iyi daha güzel hizmet sunabilmenin mücadelesini verdi yaşamı boyunca.Para kazanmaktan önce kaliteli ve de  iyi hizmet sunmayı hep ön planda tutmayı başardı.BU özelliği ile de her zaman etrafındaki insanlar tarafın dan takdir edildi.

Mükemmel bir toplum insanı olarak yaşadı.Uzungöl´ün her türlü toplumsal sorununa el atmaya ve de çözüm yolu aramaya hep gayret etti.

Bir komşu olarak da tüm komşuları  ile çok güzel komşuluk ilişkisi kurdu Sevgili Ahmet Amca.Herkesin kendisinden memnun kaldığı bir insan olarak mtamamladı ömrünü.

Evet artık sözün bittiği yerdeyiz.Esnaf olarak,toplum insanı olarak,komşu olarak ve de en önemlisi iyi ve mükemmek bir İNSAN olarak Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğarak dün HAKKA Yürüdü Sevgili Ahmet Amcamız.

Bu gün ise tüm Uzungöl tek yumruk,tek yürek halinde son yolculuğuna uğurlayacağız Sevgili Ahmet Amca´yı.Yeni  yolculuğunda Rabbim Yar Ve Yardımcın Olsun Sevgili Ahmet Amca.Rabbim Seni Cenneti ile Mükafatlandırsın İnşallah.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Ahmet Baba Ağlıyor

İlginizi Çekebilir