Uzungöl Akşamları Bir Başka Güzel

Uzungöl Akşamları Bir Başka Güzel

Çevre Aydınlatma Çalışmaları Tamamlandı.Uzungöl akşamları Bambalşka Bir Güzelliğe Büründü

UZUNGÖL AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL

,Karadeniz ve de Ülkemiz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´de gterçekleştirilen Çevre Aydınlatması ile Uzungöl bambaşka ve de farklı bir görünüm kazandı.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun özel talimatları ile gerçekleştirilen ve de kısa bir süre önce tamamlanan Çevre Aydınlatması sayesinde Uzungöl artık akşamları da misafirlerine ışık saçıyor.

/resimler/2017-8/3/1322000951586.jpg

Geçmiş dönemlerde özellikle akşamları gölün çevresi karanlık olduğu için Uzungöl´ü ziyarete gelen misafirler ne yazık ki gölün çevresinde arzu ettikleri gibi dolaşamıyorlardı.

Şimdi ise yeni aydınlatma sayesinde gölün tamamı ve de gölü çevreleyen alan tamamen ışıklandırıldı.İnan Kardeşler Hilmi İnan Tesislerinin bulunduğu yerden başlayan aydınlatma Uzungöl girişinde bulunan Meriç Otel´e kadar devam ediyor.Bu şekilde Uzungöl´ü ziyarete gelen yerli ve de yabancı turistler rahatlıkla ve de gönüllerince akşamları da dışarıda dolaşma imkanı buluyorlar.Gündüz gün ışığı ile gördükleri o muhteşem güzelliği bir de akşam izleme imkanına sahip oluyor Uzungöl Dostları.

/resimler/2017-8/3/1322219233233.jpg

Ve Uzungöl Merkez Camii.Uzungöl Merkez Camii Göl ile birlikte artık Uzungöl´de sembol haline gelmiş durumda.Çünkü çekilen her fotoğraf karesinde göl ile birlikte Uzungöl Merkez Camii de var.

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un  katkıları ile Uzungöl Merkez Camii de Aydınlatma projesi kapsamına dahil edildi.Ve de gölün etrafı ile birlikte Cami de aydınlatıldı.

Şimdi ise hem gölün etrafı hem de Uzungöl Merkez Camii yenilenen yeni yüzü ile akşamları ışıl ışıl,pırıl pırıl.Adeta etrafına ışık saçıyor.Ve de Uzungöl´ü ziyarete gelen onbinlerce misafirine her akşam kucak açıyor.

BAŞKAN TOK:SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIMIZA MİNNET BORÇLUYUZ

Her konuda olduğu gibi Gölün Çevre Aydınlatılması konusunda da  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya Minnet borçlu olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok İçişleri Bakanımızın Çaykara İlçemize ve de Uzungöl´e çok farklı bir önem verdiklerini  ve Bölgemizde gerçekleştirilen tüm çalışmalara hem destek verdiklerini hem de çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.

Uzungöl´ün Turizmde sadece Karadeniz Bölgesinin değil aynı zamanda Ülkemizin ben önemli vitrin değerlerinden bir tanesi olduğunu ve de bu marka değeri çok yüksek olan Turizm Merkezimizde insanlarımızın daha rahat tatil yapabilmeleri için Çaykara Belediyesi olarak Yoğun bir tempo harcadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca Yine İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun katkıları  sayesinde hazırlamış oldukları projeler ile Uzungöl´ün altyapı sorunlarını da çözmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

Gölün etrafının daha önce çimlendirildiğini ve de yürüyüş parkurunun gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok şimdi ise gölün etrafının aydınlatıldığını bu şekilde 2017 yaz mevsiminde Uzungöl´ün yepyeni ve farklı yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ettiğini  sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir