Uzungöl Aydınlanıyor

Uzungöl Aydınlanıyor

Turizm Merkezi Uzungöl´ün ışıklandırılması yönündeki proje kabul edilerek 2,7 milyonluk ödenek ilgili bakanlık tarafından onaylandı

Bakan Süleyman Soylu´nun ?Finansmanını ben sağlayacağım.? dediği proje hayata geçiriliyor. Uzungöl ve çevresindeki Cami´nin estetik aydınlatma projesi kabul edilerek, 2,7 milyon liralık ödenek ilgili bakanlık tarafından onaylandı.

Turizm Merkezi Uzungöl´ün ışıklandırılması yönünde Bakan Süleyman Soylu´nun ?Finansmanını ben sağlayacağım.? dediği proje hayata geçiriliyor. Uzungöl ve çevresindeki Cami´nin estetik aydınlatma projesi kabul edilerek, 2,7 milyon liralık ödenek ilgili bakanlık tarafından onaylandı. 

Bir süre önce dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, şu anda İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen, dönemin valisi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milletvekilleri, daire amirleri ve yatırımcıların katıldığı turizm zirvesi, sonuçlarını vermeye başladı. Turizm Merkezi Uzungöl´ün ışıklandırılması yönünde Bakan Süleyman Soylu´nun ?Finansmanını ben sağlayacağım.? dediği proje hayata geçiriliyor. Uzungöl ve çevresindeki Cami´nin estetik aydınlatma projesi kabul edilerek, 2,7 milyon liralık ödenek ilgili bakanlık tarafından onaylandı. Yakın zamanda ihalesi yapılacak olan proje tamamlandığında uzungöl ışıl ışıl olacak. 

Bakan Süleyman Soylu´nun verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,? Işıklandırma projesi bakanımız Soylu´nun gayretleri ile kısa bir sürede onaylandı. Çok yakında ihaleye çıkacak. Bittiğinde Turizm merkezimize farklı bir hava verecektir. Sayın Bakanımıza verdiği sözleri tek tek yerine getirdiği için kendisine teşekkür ediyorum, ?dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Aydınlanıyor

İlginizi Çekebilir