Uzungöl Bayramda Cıvıl Cıvıl

Uzungöl Bayramda Cıvıl Cıvıl

Karadeniz Turizminin Göz Bebeği Uzungöl Bayram İle Birlikte Doldu

Her yıl yerli ve yabancı Yüzbinlerce Turistin ziyaret eyttiği Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşanıyor.Ramazan ayının ilk 15 gününün biraz daha sakin geçtiği Uzungöl´de özellikle Ramazan Ayın ın 15´inden sonra müthiş bir yoğunluk başladı.Ve de Ramazan Bayramı ile birlikte de bu yoğunluk tavan yaptı.

Otellerin doluluk oranın ın %100´e ulaştığı Uzungöl´de Ekim ayının sonuna kadar nerede ise boş yer yok gibi.Özellikle Arap Turistlerin önceki yıllara göre artarak devam eden ilgisi Uzungöl´ü tam bir cazibe merkezi haline getiriyor.

Turizm adına altyapısını yavaş yavaş tamamlamaya başlayan Uzungöl´de Turizm adına gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler yerli ve de yabancı turistlerin daha fazla ilgisini çekiyor ve bu durum da Uzungöl´e olan talebi çoğaltıyor.

Rafting,Doğa Yürüyüşü,Yayla Turları,Karadeniz Bölgesinin diğer Tuırizm Merkezlerine düzenlenen Turlar,Yeni açılan macera parkları,Cep Sinema,Eğlence Merkezleri,Luınaparklar,Yeni açılan Macera Parkı,Modern ve de her türlü konforun yer aldığı cafeler,çay ocakları,Restaurantlar,otel,motel ve pansiyonlar,taliplisine göre bir çok Turizm Tesisinde insanların hizmetine sunulan canlı müzik etkinlikleri insanların Uzungöl´e olan ilgisini daha da artırıyor.

Turizm İşletme sahiplerinin fiyat konusunda standartı yakalaması,hizmet kalitesinin her geçen gün daha da yükselmesi,yeni açılan Turizm İşletmelerinin son model teknoloji kullanılarak yapılması ve de insanlara tüm teknolojik imkanları sunması,eski yapılan Turizm Tesislerinin de bu değişime ayak uydurması ile artık Uzungöl´de kalite standartı tavan yapmış durumda.

Otel,Motel pansiyon fiyatlarından şikayet eden dostlarımıza da bir anımsatma yapalım.Çocuklarınız ile birlikte kalabileceğiniz 2 Kişilik bir Otel ya da pansiyon odası fiyatı 200-250 TL civarında.Üstelik bu fiyata onlarca zengin menüsü ile sabah kahvaltısı da dahil.Hem de en modern imkanlarla yapılmış dört dörtlük konaklama odalarında.

Yine Turizm sezonu başladı ve de birileri yine sanal haberler ile Uzungöl´ü karalamaya çalışacak.Bizden sizlere tavsiye.Sakın kimselere inanmayın.Gelin kendiniz görün.Ve de o zaman bizden fazla belki de siz kızacaksınız o sanal haberleri uydurup yazanlara.

 



İlginizi Çekebilir