Uzungöl Biruz Kahvaltıda Buluştu

Uzungöl Biruz Kahvaltıda Buluştu

Uzungöl Biruz Yönetim Kurulu Üyeleri Uzungöl´de Gerçekleştirilen Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldiler

Kısa İsmi Uzungöl BİRUZ olan Uzungöl Birlik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Sabah Kahvaltısı Sohbet Toplantısında bir araya geldiler.

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz´ün başkanlığında 10 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen Kahvaltılı Toplantı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirildi.

Toplantıya Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz ile Uzungöl Hediyelik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve çok sayıda Şirket Üyesi katıldı.

Yoğun Bir katılım ile gerçekleştirilen Organizasyonda sabah Kahvaltısının ardından Şirket Faaliyetlerinin Değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Karşılıklı sohbet Ortamında gerçekleştirilen toplantı son derece verimli geçti.Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri hem şimdiye kadar gerçekleştirilen etkinlikler hem de bundan sonra gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

AKYÜZ-UZUNGÖL ORTAK SEVDAMIZ

Toplantının Açılış konuşması Uzungöl Birlik Anonim Şirketi  Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz tarafından gerçekleştirildi.İşte Başkan Akyüz´ün Konuşmasından Satır Başları:/resimler/2018-3/10/1652338078450.jpgBirlikten kuvvet doğar ilkesinden hareket ederek hem Uzungöl ile ilgili hazırlanacak olan Projeleri ortak akıl yöntemi ile birlikte hazırlamak ve planlamak hem de yaşanan ve de yaşanacak olan sorunlar karşısında tek yürek olarak birlikte hareket etme sevdası ile  68 ortağımız ile birlikte kurmuş olduğumuz Uzungöl Birlik Anonim Şirketinin Kuruluşunun üçüncü yılında gelmiş olduğu nokta hiç de azımsanmayacak bir noktadır

Bu arada Uzungöl Birlik Anonim Şirketi olarak  Sosyal Sorumluluk Çerçevesinde Ortak Sevdamız olan Uzungöl ,Uzungöl´ün Sorunları,karşılaşılan Sorunlara çözüm üretme gayretimiz ve de hep birlikte daha modern,daha yaşanılabilir ve de Uzungöl´e gelen  ziyaretçilerimizin Turizm Merkezimizden daha memnun ve de daha mutlu bir şekilde ayrılabilmeleri için gerçekleştirilmesi gereken her çalışmanın içerisinde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da  olmaya devam edeceğimizi bir kere daha anımsatmak istiyorum.

UZUNGÖL BİRUZ SEYAHAT ACENTESİ VE D2 YETKİ BELGESİ

Toplantıda Uzungöl Birlik Anonim Şirketi tarafından Kuruldukları günden bu güne kadar gerçekleştirilen Faaliyetler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri de anlatıldı.İşte Yönetim Kurulu btarafından 3 senede gerçekleştirilen çalışmalar.

1-9 adet araç Şirket araı, 8 adet  araç sözleşmeli olmak üzere toplam 172 koltuk kapasiteli bir taşıması filosu oluşturulmuş  ve akabinde ? TURSAB A GRUBU SEYAHAT ACENTASI İŞLETME BELGESİ´ şirket bünyesinde alınmış olup taşımacılık faaliyetinde bulunan şoförlerimizin yasal ve düzenli olarak çalışmaları sağlanmıştır.

2-14 AĞUSTOS 2015 tarihinde UZUNGÖL´deki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğü´nden UZUNGÖL Gölbaşı mevkii, Batı kıyısı sosyal park alanı 3 yıllığına kiralanmış ve Şirket Bünyesine  katılmıştır.

3-10 / 7 2015 Tarihinde ÇAYKARA Belediyesi´nden  ilk olarak « BARAJLAR BÖLGESİ 1 ? 2 ? 3 ? 5 » Numaralı üniteler  ihale ile, «15 10 2015» Tarihinde şirketimize teslim edilmiş ve aynı yıl içerisinde 4 ünitenin imalatı şirket tarafından yapılmış ve 2016 yılında hizmete açılmıştır./resimler/2018-3/10/1653343860102.jpg4-İlk icraatın ardından şirket, Çaykara Belediyesi tarafından, 4 ünite şeklinde ihaleye sunulan Barajlar Bölgesi´ni  5 yıllık kiralanarak 10.07.2015 tarihinde Şirket bünyesine katmıştır.

5-İhale sürecinde yaşanan birtakım aksaklıklar sebebiyle yer teslimi şirketimize 16.10.2015 tarihinde yapılmıştır.

6-3 ayrı yerleşkede 4 ünite şeklinde olan bu bölgede sözleşme gereği 15´er metrekare ´den 4 adet dükkan şirketimiz tarafından yapılıp yine şirketimiz tarafından işletmeye açılmıştır.

7-Barajlar Bölgesi´ni bünyesine katan şirketimiz faaliyetlerine hızla devam ederek , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye sunulan Uzungöl mahallesinde bulunan (Yöremiz halkı tarafından PARK UZUNGÖL olarak bilinen) günübirlik tesisleri 3 yıl süreyle  24.07.2015 tarihinde bünyesine katmıştır./resimler/2018-3/10/1654139957184.jpg8- Alınan bu bölgede toplam 6.738 metrekare açık alan, 98 metrekare kapalı büfe, WC alanı ile 12 adet gölgelik bulunmaktadır.

9-Bölge yine şirketimiz tarafından işletilmekte olup, Uzungöl´e gelen ziyaretçilerin kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayacaktır

SOSYAL PROJELER

1-30 Haziran 2015 tarihinde, halkımızı, kurmuş olduğumuz şirket ile ilgili bilgilendirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeği verilmiştir

2-Van Özalp Dönerdere Köyünde yaşayan Uzungöllüler tarafından 50.yılı kutlanan Dönerdere Pilav festivaline sponsor olunarak o bölgedeki tanınırlığımızın artırılması sağlandı..

3-15 Temmuz 2016 Tarihinde Şehit Edilen Çaykara´lı Şehidimiz Şehit Ahmet Çamur´un  Soğanlı mahallesinde bulunan kabrinin Uzungöl İlköğretim Okulu öğrencileri ile beraber ziyaret edilmesi.

4-Çaykara Gündem Gazetesi´ne sponsor olunarak medyada Şirketimizin tanınırlığının artırılması sağlandı.

/resimler/2018-3/10/1654546205400.jpg5-Yine Çaykara Gündem Gazetesi´nin 3. yıl kutlama etkiliğinde  Gazete tarafından teşekkür belgesi alma başarısı gösterilmiştir.

İNAN´DAN UZUNGÖL BİR UZ´A PLAKET TAKDİMİ

Toplantrının son bölümünde ise hoş bir sürpriz gerçekleşti.Uzungöl Şekersu Otel Sahibi Orhan İnan tarafından Plaket Takdimi gerçekleştirildi.

 Uzungöl Birlik Anonim Şirketinin Uzungöl Turizmine katkılarından dolayı verilen Plaket İş Adamı Orhan İnan tarafından  Başkanı İdris Akyüz ?e Takdim edildi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir