Uzungöl Bursa Derneğinden Seyir Gecesi

Uzungöl Bursa Derneğinden Seyir Gecesi

Uzungöl Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi tarafından 23 Şubat 2019 Cumartesi Akşamı Bursa´da ?Seyir Gecesi? düzenleniyor.

Uzungöl Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi tarafından 23 Şubat 2019 Cumartesi Akşamı Bursa´da ?Seyir Gecesi? düzenleniyor.

Gurbet ellerde Uzungöl Kültürünü yaşatabilmek için bir çok etkinlik ve Organizasyon gerçekleştiren Uzungöl Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi bu defa da Seyir Gecesi Etkinliği ile Uzungöl Dostlarını bir araya getirmeye çalışacak.

Yaklaşık 3 senedir İnegöl,Bursa ve İstanbul´da bulunan 2 Derneği bir araya getirerek birlikte hareket eden ve ortak organizasyonlar gerçekleştiren Uzungöl Kültür ve Yardımlaşma Derneği Marmara Bölgesi Derneklerimizin Örnek Organizasyonun a bu etkinlik ile yeni bir halka daha eklenmiş olacak/resimler/2019-2/4/1322254321179.jpg23 Şubat 2019 Cumartesi Akşamı Bursa Hilal Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Seyir Organizasyonuna başta Marmara Bölgesinde yaşayan Hemşerilerimiz olmak üzere yüreği Uzungöl Sevdası ile dolu yüzlerce hemşerimizin akın etmesi bekleniyor.

Seyir Gecesinde Marmara Bölgesinde gerçekleştirilen tüm Organizasyonların bir numaralı ismi Kaval Üstadı Nurettin Kahveci her zamanki büyüleyen kaval oyunları ile bir kere daha Uzungöl Dostlarını kendisine Hayran bırakacak.

FİNAL İHSAN EŞ´TEN

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli Sanatçılarımızdan Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziğimizin en sevilen Sanatçılarından Uzungöl´lü Sanatçımız Sevgili İhsan Eş Programda sahne ala

Karakterli duruşu,mükemmel müziği ve harika yorumu ile Müzik Dostlarını kendisine hayran bırakan ve de Ülkemizin her köşesinde gerçekleştirdiği müzik ve Organizasyonlar ile insanlarımızın yüreğinde taht kurmayı başaran İhsan Eş bu defa Uzungöl Dostlarına unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşatmış olacak.

SEYİR GECESİ

TARİH: 23 ŞUBAT  2019 CUMARTESİ

SAAT: 19.00

YER   : HİLAL DÜĞÜN SALONUHÜDAVENDİGAR MAHALLESİ HALİM SOKAK, NO:2- OSMANGAZİ/BURSA                             

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir