Uzungöl Bursa´ya Koşuyor

Uzungöl Bursa´ya Koşuyor

Güney Marmara Bölgesi Uzungöl Dernekleri Tarafından 24 Eylül Pazar Günü Bursa´da Piknik Ve Konser Organizasyonu Gerçekleştiriliyor.

Uzungöl Halkı Bursa´ya koşuyor.Güney Marmara Bölgesi Uzungöl Dernekleri Aile Pikniği ve Konser Şenliği 24 Eylül 2017 Pazar Günü Bursa Osmangazi Gündoğdu Mahallesi Mesire ve Piknik Alanında gerçekleştiriliyor.

EV SAHİBİ BURSA DERNEĞİ

Uzungöl Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi tarafından Organize edilen Piknik ve Konser Organizasyonu Uzungöl  Çevre Turizm Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Merkez Mecidiyeköy Şubesi,İstanbul Kaynarca Şubesi ve İnegöl Şubesi ile birlikte Ortak olarak Organize ediliyor./resimler/2017-9/18/2052039024480.jpgKısa bir süre önce bir araya gelen ve de bundan sonra tüm etkinliklerde birlikte hareket etme kararı alan Güney Marmara Bölgesi Uzungöl Dernekleri düzenleyecekleri bu organizasyon ile ilk birlikteliklerini gerçekleştirmiş olacaklar.

On binlerce Uzungöl sevdalısını Bursa´da bir araya getirmeyi planlayan Uzungöl Derneklerimiz insanlarımız hem muhteşem bir Pazar gününde birbirleri ile hasret gidermelerini hem de konser organizasyonu ilke birbirinden değerli sanatçı dostlarımızı Uzungöl Dostlarımız ile buluşturmayı hedefliyor.

SAAT 11.00´DA BAŞLAYACAK

Piknik ve Konser Organizasyonu 24 Eylül 2017 Pazar Günü Saat 11.00´da Bursa Osmangazi Gündoğdu Mahallesi Piknik ve Mesire alanında başlayacak.Saat 20.00´da ise tamamlanacak.

TÜRKİYE BURSA´YA AKACAK

Başta İstanbul,İzmit,Adapazarı ve Bursa olmak üzere hem Marmara Bölgemizden hem de Ülkemizin değişik yerlerinden onbinlerce Uzungöl sevdalısının Bursa Derneğimizin bu muhteşem Organizasyonuna akın etmesi bekleniyor.İnsan selinin yaşanmasının beklendiğiğ Organizasyonda katılımcı rekorunun kırılması ve bu organizasyonun diğer Karadeniz Dernekleri tarafından da örnek gösterilmesi bekleniyor.

/resimler/2017-9/18/1437025615748.jpg

SUNUCU KARADENİZ GÜLÜ FADİME

Karadeniz Bölgemizin en önemli sunucularından Profesyonel sunucu Karadeniz Gülü Fadime her zaman olduğu gibi yine profesyonel ve de muhteşem sunumu ile Uzungöl Derneklerimizin bu muhteşem organizasyonunu Uzungöl Dostlarımıza ulaştıracak.

PİYANİS MEHMET İNAL

Karedeniz gecelerinin bir çoğunda sahne alan piyanist Mehmet İnal Uzungöl Derneklerinin bu muhteşem organizasyonunda Sanatçılarımıza eşlik ederek yine muhteşem bir sahne performansı sergileyecek.

AHMET KARACA BURSA´DA

Uzungöl´ün yetiştirdiği ve de Müzik Dünyasına kazandırdığı en önemli değerlerden Sanatçı Dostumuz Sevgili Ahmet Karaca Bursa Derneğimizin bu muhteşem konserinde hayranları ile buluşacak.

SÜLEYMAN AĞIRMAN YİNE BÜYÜLEYECEK

Çaykara İlçemizin en önemli Kaval Sanatçılarımızdan bir tanesi olan Sanatçımız Sevgili Süleyman Ağırman Uzungöl Derneklerimizin bu muhteşem organizasyonunda sahnede olacak.Birbirinden güzel oyun havaları ile Uzungöl Dostlarının gönüllerince eğlenmelerini sağlayacak olan Kaval Üstadı Sevgili Süleyman Ağırman´a katılımlarından dolayı şimdiden tüm Uzungöl Sevdalıları adına teşekkür ediyoruz.

NURAY AKSOY YİNE BİZLERLE BİRLİKTE

Çaykara´nın Kızı ve de artık Tüm Çaykara Organizasyonlarında aramızda görmeye alıştığımız Sanatçımız Sevgili Nuray Aksoy Uzungöl Derneklerinin düzenleyecekleri bu dev organizasyonda da bizlerle birlikte olacak.

Çaykara´lı olmaktan ve de Çaykara Halkı ile birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu her fırsatta ifade eden  Karadeniz ve de Türk Halk Müziğinin en güçlü seslerinden Sevgili Nuray Aksoy her zaman olduğu gibi yine birbirinden güzel türküleri ile Uzungöl Dostlarını buluşturmuş olacak.

ELBETTE Kİ ONAY ŞAHİN

Uzungöl demek Onay Şahin demek.Ya da Onay Şahin Demek Uzungöl demek.Sanatçı Dostumuz Sevgili Onay Şahin İlk Profesyonel Sahne deneyimine tabi ki Uzungöl´de başladı.Ve de mütevazi kişiliği ile bunu her fırsatta ifade etti.Beni bu günlere Uzungöl getirdi cümlesi bizzat Sevgili Onay Şahin´in ifadesidir.

Mütevazi kişiliği,beyefendiliği,eğitimi, ve de insanlara olan saygısı ve de yumuşak kadife gibi sesi ile Karadeniz Müziğinin zirvesinde yer alan Çaykara´lı Sanatçı Dostumuz Sevgili Onay Şahin Uzungöl Derneklerimizin bu muhteşem konser etkinliğinde Uzungöl Dostları ile buluşacak.

En az hepimiz kadar Uzungöllü ve de Uzungöl sevdalısı olan  Tabiri Caiz ise ?Adam Gibi Adam? Sevgili  Onay Şahin her zaman olduğu gibi sımsıcak sohbeti,tatlı fıkraları ve de muhteşem türküleri ile Uzungöl Dostlarına yine muhteşem bir Pazar günü yaşatacak.

O gün bizler belki Sevgili Onay Şahin´in karşısında olamayacağız ama yüreğimiz hem Sevgili Onay Şahin hem de Uzungöl Dostları ile birlikte atıyor olacak.

BAŞKAN YAZICI-TÜM  GÖNÜL DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ

Uzungöl Dernekleri olarak mükemmel bir birlikteliğe imza atmaya hazırlandıklarını ifade eden  Uzungöl  Çevre Turizm Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Bursa Dernek Başkanımız Ev Sahibi Uzungöl´ün Yetiştirdiği En Önemli İlim adamlarımızdan Hikmet Yazıcı bu mutlu günlerinde tüm hemşerilerimizi yanlarında görmekten çok büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Gurbet ellerde Uzungöl sevdası ile yaşadıklarını çocukluklarının ve de gençliklerinin en güzel yıllarının Uzungöl´de geçtiğini ve de bir dakikalarının bile Uzungöl´ü düşünmeden geçmediğini ifade eden Bursa Dernek Başkanımız Hikmet Yazıcı gurbette yaşayan Tüm Uzungöl ,Çaykara , Trabzon ve de Karadeniz İnsanının aynı özlemleri yaşadıklarını ve de kendilerinin bu özlemleri çok iyi bildiklerini ifade etti.

İnsanlarımızın bu özlemlerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek ve de insanlarımızın birbirleri ile hasret gidermelerini sağlamak amacı ile diğer Uzungöl Dernekleri ile bişrlikte bu mükemmel organizasyonu düzenlediklerini anımsatan Başkan Hikmet Yazıcı Organizasyonda emeği geçen Tüm Dernek Başkanlarımıza ve de Yönetim Kurulu Üyelerine Bursa Derneği adına teşekkür etti.

Duruşları,davranışları ve de toplumun kendilerine göstermiş olduğu saygı bakımından birbirinden değerli Sanatçı Dostlarımızı Organizasyon kapsamında hayranları ile buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Bursa Dernek Başkanımız Hikmet Yazıcı bu en özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve de konserlerini onurlandıran Başta Profesyonel Sunucu ve de Konserin Medarı İftiharı Karadeniz Gülü Fadime olmak üzere tüm Sanatçı Dostlarımıza teşekkür etti.

Tüm Karadeniz Dostlarına da seslenen Bursa Dernek Başkanımız Hikmet Yazıcı Uzungöl Dernekleri olarak bu en özel günlerinde yüreği Uzungöl Sevdası ile çarpan Tüm Uzungöl sevdalılarını yanlarında görmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

KİMSELERE RANDEVU VERMEYİN

Haberimizi Televizyonlarımızın Ünlü Sunucusu Merhum Sevgili Mehmet Ali Birand´ın o güzel sunumu ile tamamlayalım isterseniz.

?24 Eylül Pazar Günü Kimselere Randevu vermeyin de Bursa´da Uzungöl Derneklerinin Düzenlemiş olduğu  bu muhteşem Organizasyonda bizlerle birlikte olun Efendim.?

 

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Bursa Koşuyor

İlginizi Çekebilir