Uzungöl Doğa Sporcuları Gönülleri Fethetti!

Uzungöl Doğa Sporcuları Gönülleri Fethetti!

Dünyanın en tehlikeli Çaykara Derebaşı Virajlarında Gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşünde Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Üyesi Dağcılar vatandaşların ilgisini çekti.

Trabzon Valiliği İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü ?nün organize ettiği dünyanın en tehlikeli virajlarından biri olan Çaykara Derebaşı virajlarında gerçekleştirilen Doğa yürüyüşüne katılan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Üyesi Dağcılar gerçekleştirdikleri yürüyüş etkinliği ile vatandaşların gönüllerini kazandı./resimler/2018-7/23/2309218353359.jpgHer hafta yaptıkları etkinlikle bölgemizin en aktif dağcılık Kulübü olan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Derneği Üyesi dağcılar, dünyanın en tehlikeli virajlarında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılmak için sabah saatlerinde 25 kişilik dağcı grubu ile Trabzon´dan Çaykara´ya geldiler.  Buradan yürüyüş etkinliğinin düzenleneceği Derebaşı virajlarının başlangıç noktasına giden dağcılar, Şapka, tişört ve montlarıyla giydikleri tek tip kıyafetle yürüyüş etkinliğine katılarak yoğun sis ve yağmura aldırış etmeden düzenli olarak yürüyüşlerini tamamlayarak, vatandaşların büyük ilgisini çekti./resimler/2018-7/23/2309466010123.jpgBÖLGEMİZİN EN ETKİN KULÜBÜYÜZ

Bölgemizin en düzenli doğa sporları Kulübü olduklarını ifade eden Başkan Aydın Mutlu,? Her hafta düzenlediğimiz etkinlikle bölgemizin tanıtımında büyük katkı sağlıyoruz. Bu hafta gerçekleşen ve dünyanın en tehlikeli virajları olarak kabul edilen yol güzergâhında 25 arkadaşımızla etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte tek tip elbise giyerek düzenlediğimiz yürüyüşe vatandaşların büyük ilgisini alakasını gördük. Bu etkinliğe katılarak, tertip ve düzenle birlikte en gözde kulüp olduğumuzu ispatladık,? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir