Uzungöl Havadan Bir Başka Güzel

Uzungöl Havadan Bir Başka Güzel

Uzungöl´de yamaç paraşütü tutkunları, havaların ısınmasıyla birlikte yeni sezonu Lustra yaylası eteklerinde gerçekleştirdikleri uçuşlarla başlattılar.

Bölgemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´de havaların ısınmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, yamaç paraşüt tutkunları Uzungöl üzerinde uçuşlarına devam ediyor. Uzungöl´ün yamaç paraşütüne gayet uygun bir coğrafik yapısı olması bu spora olan ilgiyi her geçen gün arttırıyor. 

Uzungöl Ektrem Doğa Sporları öncülüğünde deneyimli yamaç paraşütü pilotları kontrolünde 2000 rakımda Uzungöl´e 850 metre uzaklıkta Lustra Yaylası eteklerinde konuşlanan paraşütçüler adeta bulutların üzerinden atlayarak, muhteşem bir yamaç paraşütü tecrübesi yaşıyorlar. Yapılan uçuşlarda gökyüzünden doğanın harika manzarasını yeşilin her tonunu, Uzungöl´ün manzarasının tadını çıkarırken, uçuş esnasında fotoğraf veya video çekimleri yaparak, adrenalin en üst seviyede yaşıyorlar. /resimler/2016-6/17/1532562782214.jpgÖzellikle bölgede bulunan Arap turistlerin büyük ilgi gösterdiği yamaç paraşütüne olan ilgi,  Çift kişilik tandem uçuşlarda, paraşütü kullanan grup üyesi, gezdirdiği turistin uçuşunu selfie çubuğuna takılı kamera ile baştan sona görüntülüyor. Uzungöl´e 850 metre uzaklıkta başlayan uçuşlarda zaman zaman ilginç görüntüler de oluşuyor.   

Harika manzarası, dik yamaçları ve 2000 metreye yaklaşan tepeleriyle yamaç paraşütü için yeni keşif mekânları arayan insanlar için Uzungöl bulunmaz bir yer. 

Profesyoneller eşliğinde yapılan atlayışlar adrenalini yükseltirken, muhteşem manzara insanın içini huzurla dolduruyor. Uzungöl yamaç paraşütü tecrübesi yaşamak için fazla uzağa gitmek istemeyenlere muhteşem bir alternatif sunuyor.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Havadan Başka Güzel

İlginizi Çekebilir