Uzungöl Havadan Bir Başka Güzel

Uzungöl Havadan Bir Başka Güzel

Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´de bir yılda yamaç paraşütle atlayanların sayısı 1700 kişiye ulaştı.

Yılda 2 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Uzungöl´de yamaç paraşütü en fazla ilgi gören sporlarından biri oldu. 

Uzungöl´ün güzelliğini havadan seyretmek için en önemli aktivitelerinden biri olan paraşütle atlayanların sayısı bir yılda 1700 kişiye ulaştı. 

Uzungöl Outdoor Sporları tarafından yamaç paraşütü hizmeti verilen Uzungöl´de, yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisi artarak devam etmektedir. Tandem uçuş son yılların en popüler alternatif turizm ve spor aktivitesi olmuştur./resimler/2017-9/12/0022398394530.jpgEşsiz bir doğa manzarası ile arabayla çıkıp, aynı şekilde manzara eşliğinde yamaç paraşütü ile 12 dakikalık uçuşla havada görüntü alınıyor ayrıca fotoğraflar çekilebiliyor. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelen Arap turistlerin en fazla ilgi gösterdikleri yamaç paraşütü profesyonel paraşütçü öğretmenler tarafından veriliyor. Dilerseniz uçma rüyanızı, kendinizi tecrübeli pilotların kanatlarına bırakarak doyasıya yaşayabilir, ömrünüzün sonuna kadar unutmayacağınız müthiş bir zevki tadabilirsiniz. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Havadan Başka Güzel

İlginizi Çekebilir