Uzungöl Hepimizin!

Uzungöl Hepimizin!

Uzungöl turizm derneği başkan yardımcısı Murat Akyüz son günlerde basında çıkan tartışmaların yanlış değerlendirildiğini ifade ederek,? Uzungöl´ün sorunlarını gündeme taşımak, çözüm aramak, Doğal, kültürel ve ekonomik değerleri koruyarak planlı ve verimli

Uzungöl turizm derneği başkan yardımcısı Murat Akyüz son günlerde basında çıkan tartışmaların yanlış değerlendirildiğini ifade ederek,? Uzungöl´ün sorunlarını gündeme taşımak, çözüm aramak, Doğal, kültürel ve ekonomik değerleri koruyarak planlı ve verimli bir şekilde alternatif turizm alanlarının oluşturulması yönünde yapacağımız çalışmalarla günümüzü değil,  geleceğimizi kurtarmalıyız,? dedi. 

Bir süre önce basında çıkan Uzungöl ile ilgili açıklamasının bazı kişiler tarafından amacından saptırıldığını belirten Murat Akyüz,? artık Uzungöl turizmi için gerçekçi, yaratıcı ve yenilikçi fikirlere ihtiyaç vardır. Uzungöl için çözülmesi gereken birçok sorun var. Sayısız güzellikleri barındıran turizm merkezinin bir an önce sıkıntılarını çözüm noktasında hızlı kararlar almak zorundayız. Bu sorunları gündeme getiren insanların eleştirilmesi tutarsız bir turizm anlayışına hizmet etmektedir. Eğer Uzungöl´ü marka turizm alanı yapmak istiyorsak sorunları stratejik hedefler doğrultusunda devletin ve Uzungöl´deki işletmelerin kararlı bir şekilde bir araya gelerek çözümler üretmesi gerekli olduğunu söyledi. 

"UZUNGÖL HERKESİN"

Uzungöl´e zarar vermek isteyen art niyetli insanlara bilerek veya bilmeyerek ekmeğine yağ sürenler oldu. Bizler birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak , sorunlarımızı çözmek için bir araya gelemezsek bu kadar kopuk  ve basiretsiz olursak inanın Uzungöl´ün sorunları çözümü zorlaşacak ve çok kısa zamanda buralar yabancıların veya zengin müteşebbislerin sahip olduğu ve yaşadığı alanlar olacak..

"TURİZM GENİŞ ALANLARA YAYILMALI"

İstediğimiz ne ...?
İmar şartlarına uygun yakın bölgedeki yaylaları mahalleleri bu destinasyonun içine sokmak turizmden başka hiçbir geliri olmayan halkımıza daha müreffeh bir ortam yaratmaktır. Bölgemizde Turizmi herkes kendi çevresinde adabıyla profesyonelce yaparsa marka olmak için çok daha iyi yol almış oluruz. 

"YANLIŞLARI GÜNDEME GETİRMEM HERKESİN MENFAATİNEDİR"

Ben bu yörenin çocuğuyum ve benim kimsenin ekmeğine yaşamına gözüm olmadığını herkes bilir. Yıllarca herkese hasbelkader katkım olmuştur. Kimseye bir yanlışım olmadı. Uzungöl´de olan yanlışları gündeme getirmem herkesin menfaatinedir. Uzungöl´ü karalamak isteyen herkesin karşısına çıktım, onlarla mücadele ettim. Bunları yaparken kendim için bir gelecek peşinde olmadığımı samimi bir şekilde ifade etmek istiyorum. Etrafımızdaki bazı insanların benim için siyası bir gelecek hazırlamak için bu işleri karıştırıyor diye düşünüyor veya düşünebilir. Kesinlikle böyle bir ihtirasım yoktur. Tek hedefimiz ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´ün kalıcı bir şekilde tüm sorunlarından arınmış, yaz-kış boyunca turizme kaliteli bir şekilde hizmet edecek şekilde inşa ederek bölgemize ve ülkemize hizmet etmektir. Ben Uzungöl´ü sizleri bana kışkırtanlardan çok daha fazla sevdiğimi ve bunu için bedeller ödediğimi iyi bilin. Hiçbir şekilde Uzungöl´ü ve Uzungöl halkının menfaatlerini kimseye peşkeş çekecek olanlarla beraber olmayacağımı,  onların karşısında dimdik duracağımı herkesin bilmesini istiyorum.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Hepimizin
Orhan İNAN
10.02.2018 22:50:55
Üzüçü yanı eleştiri yapanın.Mutlaka Kalitesi,turizmi tartışabileçek kadar bilgi ve yeterliliği,Birilerine yalamalık olsun diye her birşeyi yalama bahasına olsa bile boş eleştiri işe yaramaz kişiler anca eleştirir yapma noktasında hayatındaki başarıları birer örnektir Üzüngölde emeği olanı herkes tanır kimsenin şevkikırılmasın kim uzungöl için doğru bildiğini yapıyorsa teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir