Uzungöl Niyazi Sezgin´e Ağlıyor

Uzungöl Niyazi Sezgin´e Ağlıyor

Uzungöl Niyazi Sezgin´e Ağlıyor.Uzungöl en eski esnafına ağlıyor.Uzungöl´ün En eski esnafların dan ve ilk Turizmcilerinden Niyazi Sezgin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakkın Rahmetine kavuştu.

Uzungöl Niyazi Sezgin´e Ağlıyor.Uzungöl en eski esnafına ağlıyor.Uzungöl´ün En eski  esnafların dan ve ilk Turizmcilerinden Niyazi Sezgin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak  Hakkın Rahmetine kavuştu.

Son bir kaç senedir Rahatsız olan ve Hastanede tedavi görmekte olan  Niyazi Sezgin ne yazık ki Kurban Bayramın ın ilk sabahı sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Uzungöl´ü  Gözyaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan

1978 Yılında Uzungöl´de açtığı ilk Turizm Tesislerinden bir tanesi ile Uzungöl Turizmininin Mimarlarından ve de temel yapı taşklarından bir tanesi olan Niyazi Sezgin´in beklenmeyen vefatı Uzungöl´ü Göz yaşlarına boğdu.

Uzungöl´ün önde gelen Turizm İşletmelerinden Sezgin Otel´in sahibi olan Merhum Niyazi Amca senelerdir çok büyük bir özveri ile Oğlu İsmail ve Torunu Süleyman Sezgin ile birlikte Uzungöl Turizmine Hizmet sunabilme gayreti ile çalışıyordu.

Merhum Niyazi Amca 22 Ağustos 2018 Çarşamba Günü Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Monoyır  Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Aramızdan zamansız ayrılan Merhum Niyazi Sezgin Abimize Allah´tan Rahmet başta kederli Aile Bireyleri olmak üzere Tüm Uzungöl Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Fikri Sezgin-Oğlu-05335796084

İsmail Sezgin-Oğlu-0 532 4849545

Mustafa Sezgin-Torunu-0535 7640765

Süleyman Sezgin-Torunu-0542 8305911



İlginizi Çekebilir