Uzungöl Oyuna Doydu

Uzungöl Oyuna Doydu

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Tarafından Düzenlenen Kitap Şenliği Etkinlikleri Uzungöl´de Gerçekleştirildi.

UZUNGÖL OYUNA DOYDU

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından Kütaphane Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 2. Kitap Şenliği  İlçemizdeki okullarda düzenlenen çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

/resimler/2017-3/24/1153225643571.jpg

Proje Ekibi 23 Mart 2017 Perşembe Günü Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

AÇILIŞ VE ÖDÜL TÖRENİ

İlk olarak açılış töreni gerçekleştirildi.Daha sonra Proje kapsamında İlçemizde bulunan Tüm İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilen ?Kitap Okuma Sınavında? Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulunda dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri verildi.

Birinci:Elif Özen-Spor Ayakkabı

İkinci:Emine Mutlu-Saat

Üçüncü:Esmanur Soylu-Futbol Topu

GÖNAN-HEDEFİMİZ SEVEREK KİTAP OKUMA

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan törende yaptığı konuşmada bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri Kitap Şenliğine Öğrencilerimizin göstermiş oldukları ilginin kendilerini çok fazla mutlu ettiğini ifade etti.

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek ve de kitap okumayı daha keyifli bir hale getirebilmek amacı ile kitap okumayı oyun ile pekiştirdiklerini bu şekilde öğrencilerimizin keyifle kitap okumalarının amaçlandığını sözlerine ekleyen Müdür İzzet Gönan ayrıca bu yıl projeye ekledikleri yarışma ile de projenin daha da heyecanlı bir hale geldiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-3/24/1153456186777.jpg

Hazırladıkları Projeye Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başta Trabzon Çaykaralılar Derneği olmak üzere Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye teşekkür eden Müdür İzzet Gönan Organizasyonun tüm giderlerinin Trabzon Çaykaralılar Derneği tarafından karşılandığını bu anlamda Derneğimize ayrıca teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

KİTAP FUARINI ZİYARET

Organizasyon Komitesi Öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Model Yayıncılık tarafından açılan kitap fuarı ziyareti gerçekleştirildi.Organizasyon Komitesi tarafından yaklaşık 2 ay önce öğrencilere dağıtılan kumbaralarda biriken paraları ile öğrencilerimizin bolca kitap alışverişi yaptıkları gözlemlendi.

ŞİMDİ OYUN ZAMANI

Daha sonra Uzungöl´de Okul bahçesinde kurulan oyun stantlarında gün boyunca öğrencilerimiz gönüllerince eğlenerek ömürleri boyunca unutamayacakları muhteşem bir gün yaşadılar.Parkurdan parkura koşan ve de sınav yorgunluğunu üzerlerinden atan öğrencilerimiz gün sonunda muhteşem bir günün ardından evlerinin yolunu tuttular.

YEŞİLDAL-EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Etkinliğin ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan Uzungöl Eğitim Kurumları Müdürü Numan Yeşildal  gerçekleştirilen etkinliğin çok faydalı olduğunu ve de emeği geçen herkese öğrencileri adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

/resimler/2017-3/24/1154070739044.jpg

Yoğun bir çalışma temposu ile öğrencilerini sınavlara hazırladıklarını ifade eden Müdür Yeşildal etkinlik sayesinde  bir günlüğüne de olsa  öğrencilerin sınav yorgunluklarını atarak mükemmel bir şekilde dinlendiklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Oyuna Doydu

İlginizi Çekebilir