Uzungöl Şükrü Manap´a Ağlıyor

Uzungöl Şükrü Manap´a Ağlıyor

Uzungöl Şükrü Manap´a ağlıyor.Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden ve de eski Esnaflarından Şükrü Manap (Talipoğlu) Geçirdiği Rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti.

Uzungöl Şükrü Manap´a ağlıyor.Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden ve de eski Esnaflarından Şükrü Manap (Talipoğlu)  Geçirdiği Rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti.

Bursa´da İkamet eden Uzungöl´lü İş Adamı Mehmet Manap ile  Uzungöl´de İkamet eden İş Adamı  İsmail Manap´ın babaları olan Merhum Şükrü Manap aynı zamanda Uzungöl Ortaokulu Matematik Öğretmenlerinden Fatma Manap Okur´un  Dedesiydi.

Merhum Şükrü Amca 19 Haziran 2018 Salı Günü Öğle Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan Cenaze namazının ardından Monoyır  Kabristanlığında Son Yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Merhum Şükrü Amca´ya Allah´tan Rahmet,başta oğulları Sevgili Mehmet Abi ve De Sevgili İsmail Manap olmak üzere tüm Çaykara  ve de Uzungöl Halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mehmet Manap          :   0 533 3409328

İsmail Manap               :   0 542 4531661

ÖRNEK VE GÜZEL BİR ÖMÜR

1965 Yılında Uzungöl´den Van Özalp Dönerdere Köyümüze İskan olarak giden Uzungöl´lü Hemşerilerimizden bir tanesi olan Merhum Şükrü Manap Amcamız yaklaşık olarak 25 sene Dönerdere Köyümüzde ikamet etti./resimler/2018-6/18/1558503321709.jpg

Merhum Şükrü Manap Amcamızın Oğlu Mehmet Manap Bursa İlimizin Sevilen Esnaflarından bir tanesi olarak tanınıyor

İyi bir komşu ve de Örnek bir insan olmanın yanı sıra çalışkanlığı ile de topluma örnek olarak tüm Dönerdere halkı tarafından çok sevilen Merhum Şükrü Amca 1980´li yılların sonlarına doğru ikinci bir göçü daha yaşayarak Dönerdere Köyümüzden Bursa İline yerleşti.

Bursa İlimizde İş  adamı olarak topluma uzun seneler hizmet veren Şükrü Amca son senelerde ise Uzungöl İnceli Mahallesinde Restorasyon yaptığı evinde Turizm sektöründe Uzungöl´e hizmet verebilme gayreti içerisindeydi./resimler/2018-6/18/1600186408723.jpgMerhum Şükrü Manap Amcamızın diğer oğlu İsmail Manap ise Uzungöl´ün en sevilen Esnaflarından bir tanesi olarak herkes tarafından  Örnek Gösteriliyor

Yaklaşık 2 sene önce eşini kaybeden ve de hayata tutunduğu dalını kaybettikten sonra tabiri caiz ise kolu kanadı kırılan Merhum Şükrü Amca yaklaşık 3 aydır Kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.

Bir kere daha Tüm Uzungöl Halkı adına Merhum Şükrü Amca´ya Allah´tan Rahmet diliyor kederli aile bireylerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir