Uzungöl Takımları Sahaya Çıkmadı

Uzungöl Takımları Sahaya Çıkmadı

Çaykara´da Yapılan Kaymakamlık Kupasında Uzungöl Takımları Final ve Üçüncülük maçına çıkmadı

Çaykara´da düzenlenen Kaymakamlık turnuvasında finale çıkan Çam Otel Spor ile üçüncülük maçına çıkması beklenen Uzungöl spor yaptıkları itiraz kabul edilmeyince oynanması gereken son maçlarına çıkmadı. 

Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2017 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol turnuvası heyecanla devam ederken, 11.06.2017 tarihinde oynanan Uzungöl Spor ve Eğridere Spor maçında, Eğridere spor aktif lisanslı topçu oynattığını iddia eden Uzungöl spor itirazı kabul edilmeyince Uzungöl takımları final ve üçüncülük maçına çıkmadılar.

Sahaya çıkmama nedenlerini, Uzungöl Spor ile Çam otel spor yöneticilerinin ortak olarak yaptıkları basın açıklamasında şu ifadelere yer verdileri; Çaykara ilçemizde düzenlenen kaymakamlık turnuvasında koyulan 3 adet ana kurallar;

1-) Aktif lisanslı topçu oynatılamaz

2-) Listede ismi olmayan topçu oynadığı takdirde rakibin hükmen galip gelmesi

3-) İkinci sarıdan kırmızı yiyen oyuncu sadece o maçlık fakat direk kırmızı yiyen oyuncunun ceza alacağı konuşulmuştur!

Dernekpazarı ve Çam otel arasında oynanan maçta Dernekpazarı 4-1 galip gelmiştir fakat kaleci listede olmadığı için Çam otel hükmen 3 sıfır gelip gelmiş ve çeyrek finale çıkan takım olmuştur. Demek oluyor ki buraya kadar sıkıntı yok herkes dik duruşunu sergilemiştir ve kurallar uygulanmıştır.

11.06.2017 tarihinde oynanan Uzungöl Spor ve Eğridere Spor arasında Eğridere spor aktif lisanslı topçu oynatıldığı tespit edilmiştir ve gerekli itirazlar yapılmıştır. Fakat Eğridere lobisinin daha ağır olduğu siyasi gücünün daha kuvvetli olduğu için herhangi bir kural uygulanmamıştır ve bütün kurallar uygulanmıştır. Komisyon dik duruşunu sergilememiş ve yanlılığını bir kez daha göstermiştir.

Uzungöl olarak ve Trabzon Spor taraftarlılığının da verdiği gurur, onur, ve mücadeleyi en güzel şekilde sergiledik sergilemeye devam edeceğiz. Dik duruşumuzu şikeye karşı olduğumuz ve en önemlisi adaletten yana olduğumuzu tüm herkese gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Kurallar uygulanana kadar ve gereken adalet sağlanana kadar Uzungöl olarak bundan sonra düzenlenecek olan aktivitelere katılmayacağız.

Bu akşam (13.06.2017) oynanacak olan üçüncülük maçına Uzungöl Spor olarak ve final maçına Çam otel spor olarak kesinlikle katılmayacağız sonuna kadar da dik duruşumuzu sergileyeceğiz, ?denildi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



realist çaykaralı
14.06.2017 15:33:04
iyi niyetle hazırlanmış çok güzel bir organizasyon. lakin bir turnuva anca bu kadar kötü organize edilebilirdi. grup ayarlamaları kötü eşleştirmeler kötü kurallar kötü. velhasıl tümden berbat organize yapılmış. şike söylentileri başından beri vardı. önünü alacak hiç bir girişimde bulunulmadı. neyse olan oldu. önümüzdeki yıl bu hatalardan ders çıkarmalıyız ve kusursuza yakın bir organize yapmalıyız.kaymakamlık adına yakışmadı vesselam

İlginizi Çekebilir