Uzungöl Turizmde Altın Bileziğimizdir

Uzungöl Turizmde Altın Bileziğimizdir

Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon İlimizde çeşitli Kurum ve Kuruluşları Ziyaret ederek 2018 Yılı Turizm Sezonunun başlaması sebebi ile değerlendirme Ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon İlimizde çeşitli Kurum ve Kuruluşları Ziyaret ederek 2018 Yılı Turizm Sezonunun başlaması sebebi ile değerlendirme Ziyaretleri gerçekleştirdiler.

 Ziyarete Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hamit İnan,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Akyüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail İnan ile Mehmet Keleş katıldılar.

 İLK ZİYARET GÜMRÜKÇÜOĞLU´NA

 Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nu ziyaret ettiler.

 Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl´de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.

 GÜMRÜKÇÜOĞLU-UZUNGÖL TURİZMİN LOKOMOTİFİDİR

 Uzungöl´ün Trabzon ve Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son zamanlarda Uzungöl´de gerçekleştirilen altyapı çalışmaları ile Uzungöl´ün sorunlarının kademeli olarak çözülmeye çalışıldığını Turizmde Cazibe merkezi olan Uzungöl´ün bundan önceki senelerde olduğu gibi 2018 yılında da Trabzon Ve Karadeniz Turizmine çok önemli katkılar sunacağını sözlerine ekledi

 Ziyaret esnasında Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu tarafından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´na Uzungöl Fotoğrafı hediye edildi.

 BAŞKAN SOYLU-UZUNGÖL TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ

 2018 Yılı Turizm sezonunun başlaması sebebi ile Trabzon´da çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu Trabzon İlimizde Turizmin Temel Yapı Taşları olan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü,Esnaf ve Sanatkarlar İl Müdürlüğü ve Trabzon Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğünü ziyaret ederek durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade etti./resimler/2018-5/17/1336007004494.jpgAyrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nu da ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Zeki Soylu gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerde Karadeniz Turizminin göz bebeği olan Uzungöl´de Misafirlerimize daha kaliteli hizmet verebilme ve de onların Uzungöl´den memnun kalmalarını sağlama konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

 Turizm sezonu öncesinde hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Zeki Soylu, ?Uzungöl bölgenin çekim merkezi. Biz de Uzungöl´de hizmet veren turizmciler olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen yanlış anlamalarla farklı algı yaratılmaya çalışılıyor. Hizmet sektörü gibi çok zor bir sektörde hata payını en aza indirerek misafirlerimizi ağırlamaya çalışıyoruz. Bu konuda her kesimin desteğine büyük ihtiyacımız var. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´na da turizme yönelik yaptığı çalışmalar ve katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz? dedi.

 Altyapısı,Turizm yatırımları ve Doğal güzelliği ile Uzungöl´ün Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Cazibe Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu gerçekleştirilen yeni Turizm yatırımları ile Uzungöl´ün Modern bit Turizm Merkezi olma yolunda çok önemli adımlar attıklarını sözlerine ekledi

 KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünü Ziyaret eden Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu ile Uzungöl ve Karadeniz Turizmi ile ilgili fikir alış verişinde bulundular./resimler/2018-5/17/1336390286363.jpgKaradeniz ve Uzungöl Turizminin de değerlendirildiği toplantıda Uzungöl´de Turizmi 12 aya yaymak için gerçekleştirilebilecek faaliyet ve etkinlikler de masaya yatırıldı.

 ESNAF SANATKARLAR ODASINA ZİYARET

 Daha sonra Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret eden Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Metin Kara ile bir süre sohbet etti ve Turizmde dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

 TİCARET ODASINA ZİYARET

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon ve bölgede turizmi çeşitlendirmek ve yıla yaymak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ?Uzungöl bu konuda merkez noktamız. Her yörenin turizmde bir altın bileziği vardır. Uzungöl de Trabzon´un turizmde altın bileziğidir? dedi.

 Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, yönetim kurulu üyeleri Hamit İnan, Murat Akyüz, Mehmet Keleş ve İsmail İnan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

 BAŞKAN HACISALİHOĞLU-UZUNGÖL TURİZMDE ALTIN BİLEZİĞİMİZ

 TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, oda olarak turizmi 12 aya yaymak ve çeşitlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ?Turizm uzun bir yolculuk. Biz henüz bu yolun başındayız. Bazı kesimler tarafından ?turizmde istenilen noktaya gelindi´ gibi ifadeler kullanılsa da biz buna katılmıyoruz. Turizmde yapacak daha çok işimiz var. Tanıtımlarla ve çeşitli projelerle turizme katkı sunmaya çalışıyoruz. Uzungöl de bu konuda odak noktamız. Çünkü bölgenin en büyük çekim merkezi konumunda. Her yörenin turizmde bir altın bileziği vardır. Uzungöl de Trabzon´un, bölgenin altın bileziğidir. Turizmcilerin ve bizlerin bu bilinçle hareket etmemiz gerekir. Körfez ülkelerinin yanı sıra çok geniş bir coğrafyada bölgemizi tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz? diye konuştu./resimler/2018-5/17/1337147474589.jpgTTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özcan İlarslan´ın da yer aldığı ziyaretin sonunda Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu´na Uzungöl fotoğrafı hediye etti.

Haber: Hilmi Kanık/ Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir