Uzungöl Turizmini Şoka Sokan Ölüm!

Uzungöl Turizmini Şoka Sokan Ölüm!

Uzungöl´de Turizmci Ahmet KUL Geçirdiği Ameliyat Sonrası Erzincan´da Hayatını Kaybetti.

Uzungöl Şokta. Uzungöl Turizminin Gülen Yüzü herkes tarafından çok sevilen ve saygı duyulan ismi Turizmci Ahmet KUL Geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında fenalaşarak Erzincan´da hayatını kaybetti.Aynı zamanda Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlarımızdan Turizmci Murat AKYÜZ´ün Ablasının eşi olan Ahmet Abi´nin ani ölümü Tüm Uzungöl´ü Göz Yaşlarına boğdu.

Uzungöl´de Bisikletçilik,Oyun Parkuru ve çeşitli Turizm Etkinlikleri İşletmeciliğini yapan Ahmet KUL Yaklaşık 3 aydır kalp rahatsızlığı ile mücadele etmekte idi.Daha önce Trabzon´da tedavi olan ancak iyileşemediği için Erzincan´da Çok Sevdiği bir aile doktorunun yanına giden ve onun yanında tedavi görmeye çalışan Sevgili Ahmet Abi´nin o dünyalar güzeli yüreği ne yazık ki hayatıın bu acımasız yüküne ancak 57 sene dayanabildi./resimler/2016-3/31/2046052019478.jpg Ve de 57 yaşında hepimizi olduğu gibi Tüm Uzungöl ve Erzincan´ı göz yaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan.

Sevgili Ahmet abi 01 Nisan 2016 Cuma Günü Erzincan İli, Çayırlı İlçesi Balıklı Köyümüzde Cuma Namazının ardından kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı köyde bulunan aile kabristanlığında defnedilecek.

Çaykara Gündem Ailesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılarak yüreklerimizi yakan Sevgili Ahmet Abi´ye Allah´tan Rahmet başta kederli aile efratı olmak üzere Tüm Uzungöl Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Murat AKYÜZ-Kayını-05358252514

AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Toplumda bazı şok ölümler vardır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.İnsanın eli ayağına dolaşır.İnsan yazı yazamaz.Yazacağı kelimeleri kafasında tasarlayamaz.Kafası darmadağınık bir şekilde sadece elleri klavyeye dokunur insanın bu anlarda.Ne yazdığını kendisi de bilmez.İnanın ben şu an o durumdayım.Kafamda hiç bir şey yok.Sadece Sevgili Ahmet Abi´yi yaşamaya çalışıyorum.

/resimler/2016-3/31/2047588740437.jpgÖncelikle şunu ifade edeyim.Sevgili Ahmet Abi´yi çok geç tanıdığım için kendimi oldukça şanssız hissediyorum. Onun gibi değerli bir isme ne ben ne ailesi ne de dostları doyabildi. Hepimizi göz yaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan.

Ben ilk olarak o gülen yüzünden ve espirili yapısından söz etmek isterim.Sevgili Ahmet Abi´nin bulunduğu hiç bir ortamdan kahkaha hiç eksik olmadı Sevgili Dostlar.Hem güldü hem de güldürdü Sevgili Ahmet abi. Şakacı kişiliği ile her zaman etrafındakilerin neşe kaynağı oldu hep./resimler/2016-3/31/2048302959843.jpgVe Yardımseverliği...Etrafındaki herkese yardımcı olmaya gayret etti Sevgili Ahmet abi.Kimin hastası olsa yardıma ilk o koştu,kimin bir sıkıntısı olsa sıkıntısını çözebilmek için elinden geldiği kadar gayret sarf etti.

Aldığı aile terbiyesi ve eğitimini çocuklarına çok güzel bir şekilde yansıttı Sevgili Ahmet abi.Lise 1.Sınıf Öğrencisi Mehmet Emin KUL´u ahlakı,eğitimi ve aldığı aile terbiyesi ile mükemmel bir öğrenci olarak Çaykara´daki meslektaşlarımıza emanet etmiş olduk./resimler/2016-3/31/2049024522927.jpg

Yazılacak çok şey var aslında Sevgili Dostlar.Ancak bu karmakarışık kafa ile benden bu kadar.Yeni Yolculuğunda Rabbim Yar ve de Yardımcın Olsun Güzel İnsan.Rabbim Seni Bu Dünyada olduğu gibi öteki dünyada da hep güldürsün, hiç ağlatmasın inşallah.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir