Yarı Final Heyecanı Başlıyor!

Yarı Final Heyecanı Başlıyor!

Uzungöl Turnuvasında Şimdi Yarı Final Zamanı?Geleneksel Uzungöl Ramazan Ayı Halı Saha Futbol Turnuvasında Yarı Final heyecanı bu akşam oynanacak olan bir karşılaşma ile başlıyor.

Uzungöl Turnuvasında Şimdi Yarı Final Zamanı?Geleneksel Uzungöl Ramazan Ayı Halı Saha Futbol Turnuvasında Yarı Final heyecanı bu akşam oynanacak olan bir karşılaşma ile başlıyor.

Uzungöl Gençlerinin kendi aralarında gerçekleştirdikleri ve de Uzungöl´ün Başarılı Genç  İş Adamlarından Şakir Karaca tarafından Organize edilen Ramazan Ayı Futbol Turnuvasında bu akşam Grup maçları tamamlandı ve de artık Yarı Final Heyecanı Yaşanıyor./resimler/2018-6/7/1332373149757.jpgSıcak kanlı yapısı ve de Sosyal Yönünün kuvvetli oluşu ile Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen Genç İş Adamı Şakir Karaca tarafından her sene Ramazan Ayında gerçekleştirilen ve de Uzungöl gençlerinin dostluk,sevgi ve hoşgörü içerisinde Ramazan Ayının manevi huzurunu yaşaması amacı ile gerçekleştirilen Turnuvaya bu sene 6 takım katılmıştı.

İLK YARI FİNAL-ŞERAH SPOR-ÇAM OTEL SPOR

Turnuvanın iki İddialı Ekibi bu akşam Yarı Final Eşleşmesinde karşı karşıya geliyorlar.

KADİR SOYLU YÖNETİYOR

Şerah Spor ile Çam Otel Spor arasında bu akşam oynanacak olan Yarı Final Müsabakasında Turnuvanın en başarılı hakemlerinden bir tanesi olan Kadir Soylu Düdük çalacak.

Grupta oynadığı 5 karşılaşmanın 4 tanesini kazanan Şerah Spor bu akşam da Yarı Finalde kazanarak ismini finale yazdırmak istiyor./resimler/2018-6/7/1333070404486.jpgTurnuvaya istediği gibi başlayamayan ancak daha sonra toparlanan ve de aldığı başarılı sonuçlar ile Grubu Üçüncü olarak tamamlayıp Yarı Final biletini cebine koyan Çam Otel Spor ise bu akşam kazanarak Finale ismini yazdırmak istiyor.

İki ekip arasındaki nefes kesen müsabaka bu akşam Saat 23.00´da başlayacak.

DİĞER YARI FİNAL MAÇI YARIN AKŞAM

Turnuvanın diğer Yarı FinalMüsabakası ise Yarın Akşam Saat 23.00´da Kayı Boyu Spor ile Gölbaşı Spor arasında oynanacak.

Bu karşılaşmada Turnuvanın Tecrübeli Hakemlerinden Fatih İlhan Düdük Çalacak.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir