Uzungöl Ali Keleş'i Son Yolculuğuna Uğurladı

Uzungöl Ali Keleş

Bu sabaha karşı Gümüşhane’de geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda genç yaşta hayatını kaybeden Ali Keleş,Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Ali keleş,15 Nisan 2022 Cuma günü ikindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde Monoyır Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Ali Keleş’in cenaze namazına Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BirlikA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Uzungöl ve Uzungöl dışından yüzlerce davetli katıldı.

34 CBL 092 plakalı özel aracı ile  bir ziyaret için Erzurum'a  giden Ali Keleş dönüş yolunda 15 Nisan 2022 Cuma sabahı saat 03.00 sıralarında Gümüşhane Bayburt arasında geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde hayatını kaybetmişti.Ali Keleş’e ait otomobil,Gümüşhane Tekke Köyünde Pirahmet kavşağında yolun ortasında bulunan beton bariyerlere çarpmıştı.Kazanın etkisi ile araç yan yatarken araç sürücüsü Çaykara'lı 30 yaşındaki Ali Keleşkaza yerinde hayatını kaybetmişti.Kazanın haber verilmesinin ardından 112 Acil sağlık,Afat,itfaiye,polis ve jandarma ekipleri Kazada Ali Keleş'in hayatını kaybettiğini tespit etti.112 Acil sağlık ekipleri araç içinde sıkışan Ali Keleş'i aracın içinden çıkardılar.Kaza yerinde polisin haber vermesi üzerine aile ve Uzungöl kazadan haberdar oldu.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan(Katip) Keleş’in oğlu olan Ali Keleş,Turizmci Musa Keleş’in kardeşi,Almanya’da ikamet eden Yılmaz,İsmail,Muhammet ve Mehmet Ali Keleş’in yeğenleri,Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan ile Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ün bacanağının oğlu,Uzungöl Turizmcilerinden Yaşar Keleş’in yeğeni, yine Uzungöl’ün genç turizmcilerinden  Mustafa ve Ahmet Keleş’in kuzenleriydi.

Almış olduğu mükemmel aile terbiyesi,beyefendiliği,ahlakı,yumuşak huylu yapısı,insanlar ile kurmuş olduğu sıcak ve mükemmel iletişimi,her insanı seven ve kucaklayan yapısı ve de en önemlisi her zaman gülen her ortama pozitif enerji yayan yapısı ile Uzungöl’de herkesin yüreğinde taht kuran Ali Keleş’in ani vefatı Uzungöl’ü göz yaşlarına boğmuştu.

Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden olan Ali Keleş aynı zamanda sosyal ve toplumsal olaylardaki duyarlılığı,örnek bir toplum insanı ve eğitime vermiş olduğu önemi ve Hayırsever İş Adamı olma özelliği ile de herkesin yüreğinde taht kurmuştu.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Ali Keleş'e Allah'tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 



İlginizi Çekebilir